REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un preot care recomanda gargară cu țuică, agheasmă și albastru de metil, diagnosticat cu COVID-19

Un preot care recomanda gargară cu țuică, agheasmă și albastru de metil, diagnosticat cu COVID-19

Replica API 5 septembrie 2020 | 00:00 3338

Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, care le recomanda enoriaşilor să facă gargară cu apă şi sare şi să folosească agheasmă, ţuică şi albastru de metil pentru a preveni îmbolnăvirea cu noul coronavirus, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a fost infectat cu SARS-CoV-2 şi că se află în spital.

Preotul Calistrat Chifan, care este urmărit pe Facebook de peste 750.000 de persoane, are blog personal şi este o prezenţă activă în mass media şi social media, povestea, în urmă cu o lună şi jumătate că le învaţă pe enoriaşele sale, unele fiind nonagenare, să se apere de virus cu ţuică, gargară cu apă şi sare şi albastru de metil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa era si pirlitul ala de Ciulei de la cernavoda. A ramas si fara nevasta. Incearca sa se lipeasca si el de ceva poate poate iese la primarie unu pe care il sustine. Rupt in cur, cu pantofi indoiti la virfuri ca ii sint mari, mascarit de lume
0
0
Mai sunt si altii,care nu sunt preoti si care se tot fac de cacat in public,se dau eroi si sfideaza virusul,de parca boala ar alege . Si nataraii aia si-o iau. Preoti sau oameni inculti,politruci sau nevinovati decenti,nimeni nu scapa daca contacteaza virusul,doar ca unii au noroc sa scape cu sechele mici dupa infectare. Popa si-a luat-o,asa puteti sa patiti si voi,degeba faceti misto de omul bolnav,ca niste decerebrati.
0
0
Ce nu inteleg de ce s a dus popa la spital si nu s a aratat cu rugaciuni, Utica si albastru metilen. Ai dracu paraziti ticalosi cum manipulati voi prostii
3
1
cum critici naravurile unor popi, dai in biserica! Nu zau, biserica sunteti voi, ma nehalitilor? Pai, sa nu mai criticam atunci nici-un roman, ca jignim Romania!....
2
1
religia nu te invatat sa fi hot, golan si mincinos ,a educat si educa oamenii sa devina adevarati ...oameni, dar ea poate fi interpretata de primii cum considera ei ca e bine !
1
1
Pai si atunci cum s-a imbolnavit, ca doar era dezinfectat !?
5
0
Tuica , albastrul de metil ... sunt foarte bune ca antiseptice ! Asa ca jidanilor anti crestini nu mai mancati cacat pe la subsol !
2
4
pe toti astia care aruncati cu noroi in biserica! lua-v-ar foc sinagogile, moscheile si bisericile catolice, natonalitati conlocuitoare nemernice ce sunteti!
9
9
Un d0bitor, mai rau ca nu e singurul si multi se iau dupa ei
3
8
Dar nu cred ca a urmat-o
11
3
deci covidu aste e prost , si-a luat teapa,nu m ai are nici o sansa de scapare.pai in draq de popa te-ai gasit tu sa te bagi covidelule.
4
11
hai popa,vindeca.te cu aghiasma si albastru e metil,sa iasa dracii din tine!
17
12
Religia este cea mai puternica arma de prostire in masa!
29
8
inca un popa.ndau din care iese destaptaciunea afara. La guroapa cu el
8
14
asta patesti cand de bconsideri deasupra legii si deasupra somitatilor in domeniu, singurele in masura sa decida asupra restrictiilor- nu preotii, nu CCR, du PSD- ei culeg roadele acum- se pare, nu ma bucur,dar meritau sa testeze pe propria-i piele astfel de boli.
10
14
Si? Apa cu sare si albastru de metil sunt ft bune. Daca le.a recomandat trebuoa si el sa faca..poate a neglijat..
17
4
Cine se mai uita la ei
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614