REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un primar şi-a scos funcţionarii la îngrijirea spaţiilor verzi, în timpul unei pene de curent

Un primar şi-a scos funcţionarii la îngrijirea spaţiilor verzi, în timpul unei pene de curent

Replica API 5 octombrie 2020 | 21:07 1856

Primarul oraşului arădean Pâncota şi-a scos funcţionarii din birouri, luni, pentru a ajuta la înfrumuseţarea spaţiilor verzi din oraş, în condiţiile în care clădirea Primăriei nu a avut curent opt ore, în urma unor lucrări la reţeaua electrică.

Foto: Pocriser Dan/Facebook.com

Aproximativ 20 de funcţionari au ieşit să planteze flori şi să cureţe spaţiile verzi, ajutându-i astfel pe cei opt angajaţi ai Primăriei Pâncota care se ocupă în mod obişnuit de aceste lucrări.

Primarul Dan Pocrişer a declarat că i-a anunţat încă din weekend pe funcţionari să vină la lucru "îmbrăcaţi mai lejer", pentru că vor ieşi în stradă să înfrumuseţeze localitatea, scrie Agerpres.

Foto: Pocriser Dan/Facebook.com

"Era programată o lucrare la reţeaua de electricitate, pentru branşarea unui supermarket, astfel că în clădirea Primăriei nu am avut curent între orele 9 şi 17. M-am gândit că nu putem pierde o zi de lucru, aşa că am decis să ieşim în stradă, să ajutăm la înfrumuseţarea oraşului. A fost un ajutor important pentru cei opt angajaţi care fac asta în fiecare zi, pentru că avem multe rondouri cu flori şi parcuri în Pâncota", a spus edilul.

Funcţionarii s-au ocupat de spaţiile verzi din oraş, dar şi de intrările în localitate, unde au făcut curăţenie, fiind prima acţiune de acest fel la care au participat în timpul programului de lucru.

Foto: Pocriser Dan/Facebook.com

Rezultatele acţiunii au fost surprinse în fotografii postate pe contul de Facebook al primarului, iar zeci de localnici au transmis felicitări pentru mobilizare.

La alegerile de duminică, Dan Pocrişer (PSD) a obţinut un nou mandat de primar cu 82,75% dintre voturile alegătorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa este..dl primar,trebuia sa-i lase sa stea la minciuni prin birouri...sa manance kakat unii despre altii...sa fumeze la greu...sa bea cafele pana -i ia dracu..da..asa trebuia sa procedeze dl.primar...ce gandire de jeguri ...
4
0
in fisa postului scrie ca angajatii trebuie sa indeplineasca "si alte activitati, conform solicitarii conducerii". in state civilizate nu e o rusine sa muncesti, indiferent de rang. este un semn al educatiei si calitatii umanii..........
5
0
functionarul ar fi tb sa refuze,...daca ar fi avut loc un accident,conform fisei postului,cine raspundea ca respectivul a facut altceva decat ce scrie in fisa postului-concluzia ,primarul e un prostovan iresponsabil
1
5
PRIMAR IDIOT. Functionarii sunt acolo sa serveasca cetateanul, nu sa dea la cazma. In fine, vox populi, vox Dei. Idiots. Noi si Africa.
1
6
Ala care munceste cu adevarat nu-si face poze si propaganda ca ceausescu.
3
3
O atitudine de lider bravooo sunt sigur ca a muncit cot la cot cu personalul
5
3
Un gest frumos.
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614