REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un PROFESOR a VRUT să LOVEASCĂ niște ELEVI care ALERGAU pe HOL, dar a CĂZUT peste ei!

Un PROFESOR a VRUT să LOVEASCĂ niște ELEVI care ALERGAU pe HOL, dar a CĂZUT peste ei!

Replica API 15 ianuarie 2022 | 00:28 6787

Un profesor din Tulcea, angajat pe funcția de consilier școlar la o școală gimnazială, a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Mai exact, acesta a vrut să le dea o lecție unor elevi (cu vârste de 9 – 10 ani), care alergau pe holurile unității de învățământ, i-a împins în perete, le-a aplicat lovituri în partea dorsală, după care, când s-a dezechilibrat, a căzut peste unul dintre elevi. A fost trimis în judecată și a primit o amendă penală. Decizia nu este definitivă și urmează să se judece apelul.

foto cu rol ilustrativ, sursa: observatornews.ro

Iulian Grigore Staşencu este profesor, nu are antecedente penale, și era angajat pe funcția de consilier școlar la o școală gimnazială din Tulcea.

Este vorba despre faptul că patru copii, (trei cu vârste de 9 ani și unul în vârstă de 10 ani – la data faptelor) toți elevi ai clasei a III-a din cadrul Școlii Gimnaziale I.N. din municipiul Tulcea, se jucau alergând pe holul de la etajul II al școlii, într-o pauză dintre orele de curs, deoarece nu aveau voie să iasă afară întrucât ninsese.

Iulian Grigore Staşencu, în vârstă de 43 ani, profesor-consilier școlar în cadrul aceleiași școli, își desfășura la acel moment atribuțiile de serviciu într-un birou situat la etajul respectiv, și auzind gălăgie pe hol, a ieșit nervos din birou, a țipat la copii să facă liniște și imediat i-a apucat pe doi dintre minori cu mâinile de ceafă, spunându-le că îi duce la directoarea școlii dacă mai aleargă pe hol.

În momentul în care a observat că unul dintre minori dorea să treacă în fugă de el, i-a împins în perete, acesta din urmă lovindu-se la cap. Inculpatul a încercat să prindă un alt minor, care s-a dezechilibrat și a căzut la sol, iar în ambuscada creată, inculpatul a căzut peste acesta, pe care l-a lovit în zona toracică cu mâinile și cu piciorul, apoi când elevul s-a ridicat de la sol, l-a împins în perete, lovindu-l cu piciorul în partea dorsală. În timp ce copii plecau de pe hol, din baia elevilor de la etaj, a ieșit un alt minor, care a fost, de asemenea, lovit de inculpat, cu piciorul în zona dorsală. Toți copiii loviți de inculpat au fugit în sala lor de clasă, fiind speriați de ceea ce li se întâmplase.

Părinții au depus plângeri în cauză, iar, pe 23.01.2020, profesorul a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Pe 12.11.2021, magistrații Judecătoriei Tulcea i-au aplicat acestuia pedeapsa amenzii penale în valoare de 6000 lei.

Decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca la Curtea de Apel Constanța, fiind înregistrat pe 13.12.2021.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia nu-s elevi sunt draci ca si parintii lor ,porcii care nu stiu sa respecte si arunca cu bani peste tot
5
0
Derbedei ce vreti,pe timpul meu in cazuri dastea nu ieshea profesosul din clasa ci ii spunea uni elev din clasa sa le spuna alora de afara sa faca liniste si gata,se termina cu galagia de pe hol.
11
1
Din atitudinea acestor copii descentrati pot iesi militieni care oamenii pe trecerea de pietoni.Atentie si tu esti un pericol social.
9
3
a devenit loc de incarcat telefoanele, de afisare a extravagantelor comportamentale. Aceasta este a doua generatie de manelisti. Va fi dezastru la a treia generatie.
17
2
ca si parintii lor sunt tot derbedei asta e problema
21
4
Ce tot le luati apararea acestor derbedei numiti elevi.
28
7
Ce bataie luam de la tov.invatatoare si ne spuneau la sedinta si acasa ne cafteau si parintii, ahahaha! Vedeti voi mai tarziu ce iese din copiii astia crescuti modern!
36
8
esti tampit
5
26
Inainte ne bateau invatatorii si parintii erau de acord din cauza asta am iesit oameni nu zdrente ca acum
38
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218