REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un profesor care era toată ziua prin Constanţa îşi OBLIGA elevele să se DEZBRACE!

Un profesor care era toată ziua prin Constanţa îşi OBLIGA elevele să se DEZBRACE!

Replica API 5 mai 2017 | 00:00 458

Anchetă DIICOT

Anchetă DIICOT

Un profesor de muzică din Tulcea a ajuns subiect de anchetă pentru procurorii DIICOT. Acesta, în ciuda faptului că se tot laudă, inclusiv pe blogul personal, că are Conservatorul și că este un om cult, se pare că avea, sau are, o latură întunecată. În timp ce posta că se află cu familia prin Constanța, individul șantaja minore pe Facebook, fiind vorba chiar despre elevele lui. Lucian Șerbănică le punea să se dezbrace și să-i trimită poze.

Procurorii DIICOT Tulcea, la data 3.05.2017, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Lucian Șerbănică, în vârstă de 30 ani, profesor la două scoli generale de pe raza municipiului Tulcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă şi şantaj. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că la data de 4.01.2017, inculpatul, utilizator al unui cont de pe o reţea de socializare, cu date nereale, s-a împrietenit cu o minoră în vârstă de 13 ani (eleva acestuia), pe site-ul de socializare.

În aceeași zi, prin secțiunea messenger, inculpatul a conversat prin mesaje text cu minora, prin care, pretinzând prin fotografia afișată contului că este o persoană de sex feminin și reprezentant al unei agenții de modeling, a invitat-o să participe la o preselecție de modeling, în sensul de a poza pentru eventuale reclame, determinand-o astfel să realizeze patru fotografii nud, pe care i le-a trimis prin aceeaşi aplicaţie.

Pentru a o determina/încuraja să facă acest lucru, inculpatul i-a trimis, la rândul său, minorei, două fotografii nud, pretinzând a fi cu propria persoană. De asemenea, la data de 4.01.2017, după ce a obținut primele fotografii, inculpatul i-a mai cerut minorei o fotografie în oglindă dezbrăcată, iar când aceasta a refuzat, a amenințat-o - prin patru mesaje text, succesive - că va face publice pe reţelele de socializare, primele fotografii.

Cu ocazia percheziţiei efectuate, au fost identificate şi ridicate suporturi de stocare a datelor informatice, în vederea expertizării informatice. Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată îmreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si javra aia de 13 ani, e fata cinstita ? El e un obsedat sexual, dar ea, ce este ? Cum sa trimiti poze asa la intamplare cu tine goala, la 13 ani ? La psihiatru cu amandoi, in pielea goala desigur !
1
2
Trebuie Castrat !
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218