REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un profesor de religie, student la Constanța, Casanova pe Facebook

Un profesor de religie, student la Constanța, Casanova pe Facebook

Replica API 1 aprilie 2016 | 00:00 491

Dorin Ungureanu va împlini 23 de ani pe 25 aprilie anul curent. Acesta este student la Facultatea de Teologie din Constanța, însă a predat, pentru câteva luni, religia la Colegiul Economic Anghel Rugină din Vaslui, după cum el susține pe pagina de Facebook. Însă, la scurt timp au și apărut zvonuri în presa locală cum că ar fi avut relații cu elevele.

Un profesor tânăr nu poate trece neobservat, mai ales în rândul elevelor. În plus, cum Dorin Ungureanu a dat dovadă de liberă exprimare, acesta a câștigat simpatia fetelor din liceu. Pe pagina sa de Facebook se poate observa cum Dorin, student la Facultatea de Teologie din Constanța, nu se sfiește să-și exprime gândurile, mai ales cu privire la femei. " Cu același talent, mereu ofer amuzament... cine mă vrea mă accepta așa", " Cu dușmanii mă joc teatru... să creadă lumea ce o vrea.. e viața mea și fac ce vreau cu ea. Iubesc o fată, de mine nu se lasă.. nici eu de ea... că știe ce vrea", " După-amiaza cu o nimfomană pe vârful muntelui Părâng, ca boierii ăia mici", " Ooo, și mie îmi e dor de tine, nebunatică mică și perversă... Tu în toate ești o adevarată șefă.... știi, nebunoo, ce zic. Hai să te pupic. Terminăm cum să nu și tequila ... lumea să nu aiba parte de tranquila" – sunt doar câteva dintre postările lui. În plus, el nu ezită să arate prietenilor virtuali că se simte zurliu la Arhiepiscopia Tomisului sau că este un suflet bogat și oferă iubire fetelor ce-s adevărate dive. Bineînțeles că și comentariile sunt multe, inclusiv din partea celor ce i-au fost eleve: "Domn profesor, arăți beton". Spre exemplu, o tânără i-a spus că are valoare și talent, la care Dorin i-a răspuns: " Te pupă golanul tău!". Totodată, precizăm că pe pagina sa a postat și rezultatul unui test, prin care își informa vizitatorii cam cât timp face amor: 2 ore și 36 de minute.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369