REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un proxenet din Cernavodă consideră că e suficient cât a stat la pușcărie!

Un proxenet din Cernavodă consideră că e suficient cât a stat la pușcărie!

Replica API 26 aprilie 2017 | 21:32 1741

Una dintre fetele exploatate, „vedetă” în The Guardian

Una dintre fetele exploatate, „vedetă” în The Guardian

Un proxenet din Cernavodă a cerut să fie eliberat condiţionat chiar dacă a stat destul de puţin la puşcărie. Una dintre fetele pe care le scotea „la produs” a ajuns să fie subiectul principal în presa din străinătate, apărând şi în The Guardian.

Judecătoria Medgidia, la data de 2.03.2017, i-a respins cererea de eliberare condiţionată lui Georgian Dinu, dar decizia nu a fost definitivă şi a urmat contestaţia, care a fost respinsă la Tribunal, pe 24 aprilie anul curent. Individul a fost condamnat, alături de Ştefana Dinu, la câte 3 ani de închisoare de fiecare, decizia rămânând definitivă pe 6.11.2015. Se pare că ambii exploatau minore sub paravanul unui salon de masaj erotic, situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu chiar lângă Şcoala numărul 27.

Mai exact, Ştefana Dinu, din Cernavodă, a pus la bătaie respectivul apartament, din Constanţa, racolând clienţi prin intermediul anunţurilor publicate la secţiunea „matrimoniale” din presa locală, banii obţinuţi împărţindu-i cu Georgian Dinu, iar fetele se alegeau cu o mică parte. Astfel, Serviciul de Investigaţii Criminale Constanţa şi Poliţia oraşului Cernavodă, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au documentat activitatea infracţională a celor doi, stabilind că, în perioada iunie - noiembrie 2014, printre fetele care erau puse să se prostitueze se aflau şi minore. Printre fete s-a aflat şi Maya, o tânără care şi-a spus povestea în presa din străinătate, un reportaj în care apare şi ea fiind publicat pe theguardian.co.uk.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/povestea-unei-prostituate-din-constanta-a-ajuns-in-presa-internationala-mi-a-spus-ca-e-doar-masaj-video-287655/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proxenetul de kina nu l controleaza nimeni?faceti ceva si cu aceasta persona
0
0
eu...MORARU-MADALINA...cea mai...din primaria Cernavoda,persoana care nu fac...ABSOLUT NIMIC, si incasez lunar peste 3ooo lei si alte avantaje...
6
1
jean tabeica traficant de droguri din piata grivitii
1
1
Pacat Maia din vedeta ai ajuns la Ciulica sa faci bani pentru puturosi si lesinati ce ai facut pentru ala aia faci si pentru asta
4
1
Pentru asa ceva ca vanzarea oamenilor ca pe sclavi,pentru proxenetism,pedepsele in Romania sunt absolut ridicol de mici. Niste scarbe ticaloase ce-i considera pe altii obiecte,ar trebui depozitate in parnai la munca silnica pe viata. Pentru a scapa de sclavagism ,in lume s-a murit cu milioanele,dar memoria e scurta si intr-o forma sau alta,sclavagismul inca e pedepsit la nivel de injuratura. Ce libertate? Moarte in parnaie !!!!!!!
10
0
hahahaha....bun titlul
4
1
pentru georgian iubitul meu , eu MORARU MADALINA , ZISA SLINOASA vagaboanda a primariei cernavoda te astept infocata sa vii sa ne mai iubim pe campiile patriei ca altadata . ai laviu!
13
2
din Cernavoda strada Ovidiu numarul 18 cel care nu am numar la vila sa nu ma bangheasca gaborii,seful proxenetilor din oras,sponsorul oficial am M.A.I ,M.J il asteptam pe fratele nostru Fane Dinu sa se intoarca inapoi avem mare nevoie de el ptr ca sa umplut orasul de producatori si producatoare si trebuie duse pe cursa. Asta i viata de rechin fetele sa produca ptr noi iar noi sa locuim in vile cu piscine si plimbari la Monte Carlo.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367