REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un pui de focă a fost găsit într-un lan de grâu, la 3 km distanță de ocean

Un pui de focă a fost găsit într-un lan de grâu, la 3 km distanță de ocean

Replica API 7 iulie 2022 | 00:00 856

Un fermier din Australia de Sud a eliberat un pui de focă înapoi în ocean, după ce l-a găsit într-un lan de grâu la ferma sa de lângă Cowell, Peninsula Eyre.

Fermierul Ty Kayden a fost sunat joi dimineață de un vecin care i-a spus că a văzut o focă pe proprietatea lui, la 3 km distanță de țărm. „Vecinul meu m-a sunat și mi-a spus: „trebuie să vii să vezi asta asta”. Am crezut inițial că a văzut o vacă. Nu, mi-a spus el, este un pui de focă”, a spus Kayden, potrivit The Guardian.

„Glumești, mai bine venim să vedem” - i-a spus fermierul vecinului său.

Cea mai apropiată colonie de foci se află la aproximativ 80 km distanță, a mai spus fermierul, prezența puiului în lanul respectiv fiind cu atât mai surprinzătoare.

Familia lui Kayden deține ferma respectivă de mai bine de 60 de ani și nimeni nu a văzut niciodată o focă depărtându-se atât de mult de ocean.

„Am ajuns și am văzut această focă micuță care stătea chiar la marginea lanului de grâu”, a spus Kayden. „Trei kilometri sunt o distanță mare de la ocean. Nu am idee cum a ajuns până aici.”

Fermierul a mai spus că foca i s-a părut slabă, dar a fost norocoasă să rămână în viață, pentru că zona este frecventată de vulpi.

Pentru că în zona respectivă nu există nicio organizație pentru protecția animalelor, fermierul a dus foca înapoi pe plajă, pentru că așa a crezut că este cel mai bine pentru ea. În primele clipe a fost ezitantă, dar cum a văzut apa s-a aruncat repede în ea.

Apele Australiei de Sud găzduiesc mai multe specii de foci. Potrivit digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mititelul...a aflat si el ca o romanca a fost atacata de dl.rechin, ca avea miros de branza in chilotei..adica in budigai...si bietul de el el luat-o razna...pana ajuns in lanul cu miros de branza...spalati-va panaramelor,la chilotei...branza da miros ...la greu..rechinul vrea branza din...chilotei...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367