REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un puşti de bani-gata a băgat un om în spital şi a şifonat alte trei maşini: gonea cu 100 de km/h pe Tomis - VIDEO

Un puşti de bani-gata a băgat un om în spital şi a şifonat alte trei maşini: gonea cu 100 de km/h pe Tomis - VIDEO

Replica API 13 septembrie 2013 | 00:00 124

Data trecută când a făcut bolidul zob, tăticul i-a luat altul!

Data trecută când a făcut bolidul zob, tăticul i-a luat altul!

Accident rutier în lanţ pe străzile din Constanţa! Un tânăr de aproximativ 22 de ani, Abu Munishar Luay, arab, cunoscut ca Leo, fiul unui afacerist, a crezut că toată lumea este a lui rulând cu bolidul său, un BMW decapotabil seria 6, pe bulevardul Tomis, spre Ferdinand, precum vântul, eveniment înregistrat joi, 12 septembrie.

"Venea cu o viteză..., avea peste o sută la oră", au spus martorii. Din nefericire, alte trei autoturisme aveau să aibă de suferit de pe urma teribilismului tânărului. Acesta a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Cielo, după care a intrat într-un Subaru. La rândul său, acesta a lovit uşor un WV Passat. Din nefericire, şoferul din Subaru, a cărui maşină care a fost destul de avariată, a ajuns la spital cu multiple traumatisme. "A intrat în mine BMW-ul, după care a intrat în Subaru acela. Avea viteză, da, nu ştiu... Primul meu gând a fost acela dacă pot ieşi din maşină", a spus şoferul autoturismului marca Cielo. Leo, şoferul BMW-ului, cel din pricina căruia s-ar fi întâmplat totul, nu a vrut să dea declaraţii, cerând să nu fie fotografiat sau filmat. De asemenea, tatăl acestuia, care sosise la faţa locului, a devenit uşor iritat, cerând să-i fie lăsat fiul în pace întrucât a suferit un şoc. Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că aceştia nu au consumat băuturi alcoolice. Menţionăm şi faptul că Leo nu este la prima abatere, acesta fiind implicat într-un accident rutier şi în urmă cu câţiva ani, tot pe bulevardul Tomis. La acea dată şi-a făcut praf bolidul pe care-l conducea, intrând cu el într-un stâlp, au spus martorii. Însă, nu a trecut mult şi el s-a ales cu un nou autoturism. De data aceasta, însă, tânărul a spus că a vrut să evite un autovehicul ce i-a tăiat faţa, un Renault. Nefericitul eveniment rutier s-a petercut la intersecţia bulevardului Tomis cu Ferdinand, zona Miga.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367