REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un recidivist, băut şi fără permis a făcut PRĂPĂD cu o maşină sustrasă

Un recidivist, băut şi fără permis a făcut PRĂPĂD cu o maşină sustrasă

Replica API 25 octombrie 2016 | 00:00 297

Violent şi drogat

Violent şi drogat

Un recidivist din Palazu Mare a făcut-o lată! Acesta a condus o maşină ce nu-i aparţine, chiar dacă nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A făcut un accident şi a fost prins de oamenii legii în timp ce încerca să ascundă maşina în garaj. În plus, precizăm că individul este cunoscut cu antecedente penale, dar şi ca fiind un consumator de droguri. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Secţiei 2, la data de 21.10.2016, ora 16.50, l-au depistat pe Constantin Romeo Dumitru, în vârstă de 24 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare, unde a produs un accident rutier, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.44 mg alcoolemie în aerul expirat) şi fără a deţine permis de conducere. Bărbatul în cauză a condus un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria, pe care l-a luat fără încuviinţarea proprietarului, alegând un traseu prin cartierul Palazu Mare şi ulterior pe DN 2A, în zona complexului comercial de la intrarea în localitatea Ovidiu.

Mai exact, un alt tânăr a împrumutat mașina, iar Constantin s-a întâlnit cu acesta, rugându-l să-l ia și pe el la plimbare. Pe drum au oprit la un magazin și acela a fost momentul când recidivistul a trecut la volan și i-a interzis amicului să comenteze. La revenirea în cartierul Palazu Mare a intrat cu viteză mare într-un sens giratoriu, unde a colizionat cu un alt autoturism marca Audi model A4, în care se aflau trei persoane, printre care şi o fetiţă în vârstă de 9 ani.

După producerea accidentului a plecat spre domiciliul său, unde a încercat să ascundă autoturismul în garaj, însă a fost depistat de poliţiştii constănţeni care l-au reţinut pentru 24 de ore. "La data de 21.10.2016, a condus auto marca Peugeot cu nr. de înmatriculare B2421BB pe mai multe străzi din Constanța, iar, în jurul orelor 16,25, în timp ce se afla pe str. Dumbrăveni din Palazu Mare, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi A4, după care a fugit de la locul accidentului.

În urma verificărilor a rezultat că inculpatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cu ocazia prelevării unei mostre biologice la ora 18,20 a rezultat o alcoolemie de 1,20 g/l alcool pur în sânge (inculpatul a refuzat prelevarea celei de-a doua doua mostră biologică). Ulterior a fost prezentat la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind încarcerat la C.R.A.P. Constanţa. Bărbatul în cauza este recidivist, fiind condamnat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt, executând 3 ani de închisoare. Este foarte violent și locuitorii zonei susțin că este consumator de droguri", potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Ulterior a fost prezentat la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind încarcerat la C.R.A.P. Constanţa. Bărbatul în cauza este recidivist, fiind condamnat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt, executând 3 ani de închisoare. Este foarte violent și locuitorii zonei susțin că este consumator de droguri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108