REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un RECIDIVIST din CERNAVODĂ i-a BĂGAT fostei soții o PILĂ în ANUS!

Un RECIDIVIST din CERNAVODĂ i-a BĂGAT fostei soții o PILĂ în ANUS!

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 10107

Maraton de infracțiuni pentru un recidivist din Cernavodă. Cosmin Stănică Drăghici a reușit, într-o singură noapte, să comită nu mai puțin de 5 infracțiuni. Astfel, acesta a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, distrugere, furt calificat și viol.

Cum s-au petrecut faptele

În noaptea de 04/05.04.2020, Cosmin Stănică Drăghici s-a înarmat cu două ciocane de tăbăcit carnea și a pătruns, fără drept, în curtea și imobilul persoanei vătămate I.G. În continuare, a luat din curtea acestuia un topor și un ciocan, cu care a început să-i amenințe cu omorul atât pe I.G. cât și pe membrii familiei acestuia, persoane care s-au speriat și au părăsit incinta imobilului în fugă. Inculpatul a distrus bunurile din interiorul imobilului (televizor, geam ușă de acces, geamuri ferestre, gardul și poarta de acces), după care a părăsit acest imobil având asupra sa toporul și ciocanul persoanei vătămate I.G. Cosmin Stănică Drăghici înarmat cu toporul și ciocanul sustrase persoanei vătămate, s-a deplasat la domiciliul fostei sale soții, A.I., pe care a și lovit-o. A.I. a fugit la vecinul ei, însă inculpatul a urmărit-o și a forțat-o să iasă din locuința persoanei vătămate F.D..

În cameră, Cosmin Stănică Drăghici a încuiat ușa pe interior și a continuat să o lovească pe fosta soție. Inculpatul a obligat-o pe fosta soție să întrețină un raport sexual oral, în tot acest timp lovind-o cu pumnii în zona capului. În continuare, i-a introdus în anus o pilă pentru ascuțit cuțite. În urma violențelor exercitate, persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat pentru vindecare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Ce a spus instanța

Având în vedere dispozițiile art. 15 8 C. pen. potrivit cărora retragerea plângerii prealabile poate interveni până la pronunțarea unei hotărâri definitive, în cazul infracțiunilor pentru care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea unei astfel de plângeri, și potrivit cărora retragerea plângerii prealabile înlătură răspunderea penală a persoanei cu privire la care plângerea a fost retrasă , precum și dispozițiile 231 alin. 2 C.pen. coroborate cu art. 159 C . pen. , potrivit cărora împăcarea înlătură răspunderea penală, stinge acțiunea civilă și produce efecte numai cu privire la persoanele între care a intervenit dacă are loc până la citirea actului de sesizare a instanței, instanța, ținând cont că nu s-a procedat la citirea actului de sesizare dispune încetarea procesului penal având ca obiect sâvârșirea infracțiunilor de de violare de domiciliu, amenințare, distrugere, furt calificat și viol. Toate victimele și-au retras plângerile și s-au împăcat cu inculpatul.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui terminat. Pac si gata
1
1
Jurisprudenta nu exista, impacare sub presiunea criminalului, da. O adunatura de Untermenschen.
2
2
Asta nu mrita sa mai vada lumina zilei.
4
2
deci pot sa-l fut in gura pe papagal, sa-i fut si neamu-n gat, sa-i fut si nevasta si copii si daca ma-npac cu ei e bine. Muie legiuitorilor pesedei cu mult cacat !!! Numai in tara pulii rromanika lu ciordache nu se autosesizeaza nimeni !!!
10
2
Replica...stiri fantastice scrise grosolan cu amanaunturi si detalii necerute..
5
3
Vreau si eu pila in anus unde l pot gasi pe baiatul asta
9
4
De 30 de ani pochii ne tot spune pe cine sa votam si pe cine nu tu-i in mestecatoare de scamatori lacomi.Proba cu amestecul pochimii o aveti aici deasupra.Hotul a iesit cu aratarea la interval ca sa-l imbuneze pe enorias,tu-l in gura si pe el!De.aia a innebunit si umbla cu pila in mingeac.
4
1
Bine i a facut.
4
7
Un agresor foarte slab. Violul anal trebuia efectuat cu panza de la fierastraul electric ca sa nu te chinui ca prostul sa dai la mana...
4
4
Ce popor !----batai crime moaste care fac minuni etc---_legi proaste facute de prosti si nulitatile care ne conduc -Vai de noi !
15
0
Cand citesti toate nenorocirile astea iti vine sa o iei pe urmele lui Dexter si sa incepi sa mai cureti din specimenele astea... si ce e u mizeria asta de lege ca retragerea plangerii inlatura tragerea la raspundere a animalului? ce ma intereseaza pe mine ca sta in curte cu o gramada de prosti care ii accepta mizeriile? se poate dovedi ca a facut mizeriile astea? a dovedit ca nu poate sa aiba un comportament de om normal ? a dovedit ..hai jet la parnaie , ca maine poate este altcineva ..
16
1
CASTRAT CHIMIC - SINGURA SOLUTIE si PUSCARIE PE VIATA, fara drept de recurs sau eliberare conditionata !!! Sa fie TAR.FA puscariasilor pana moare !!!
17
2
Sau poate i-a spus nebunu"tu proasto ma bagi tu pe mine in puscarie,cat o sa stau tu eu acolo? vreo 5 ani dupa care ies afara pentru ca arestul m-a reeducat si am devenit un cetatean util societati si prima care o sa vada cat de reeducat am iesit vei fi tu",sau cine stie ce i-a spus si atunci bineinteles ca de frica si-a retras aia plangerea.
12
2
Natie de retardati..
14
1
Poate au fost anenintati...si de frica si-au retras plangerea...Cine sa-i apere ?!!! Dinca de la CARACAL ?!!!!
14
3
se mai inpacau? Parintii , fratii , surorile , vecinii pretenii ce zic de actiune, maine va incerca un ...arici!
10
2
Combinatie de Quentin Tarantino si I.L. Caragiale. Deci eu cand va spun ca suntem cea mai cretina natiune de pa planeta si probabil din intregul univers, nu na credeti. Na d'acilea, pile in cur, muie, pumni in cap si impacare.
38
2
daca si-a retras plangerea inseamna ca-i place violul cu pila
33
9
Ba, esti PROST? SI-AU RETRAS ACUZATIILE! POLITIA A MUNCIT DEGEABA PENTRU NISTE LABAGII SI COARDE.
41
4
politie ???...Gangsteri din acvariul orasului conduc sistemul din umbra.Este o liniste totala si din neant apar vile de milioane de euro si limuzine de sute de mii de euro.Ce face politia nimic...ba da politia isi ia parandaratu sa fie liniste si protejeaza interlopii si proxenetii.Acolo totul se lucreaza tacit in liniste fetite trimise pe cursa...familii distruse totul in liniste.
48
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108