REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un român a atacat polițiștii germani, după ce a fost dat afară dintr-un bar pentru că nu avea certificat verde

Un român a atacat polițiștii germani, după ce a fost dat afară dintr-un bar pentru că nu avea certificat verde

Replica API 7 decembrie 2021 | 00:00 761

Un român a fost protagonistul unor scene violente, în centrul orașului Karlsruhe din Germania. Omul nu a fost lăsat să petreacă într-un bar, pentru că nu avea certificat de vaccinare și s-a răzbunat pe polițiști.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. Individul de 52 de ani a fost dat afară de personalul unui bar, după ce nu a putut dovedi că este vaccinat, scrie antena3.ro.

Nervos și deja sub influența băuturilor alcoolice, omul a spart o sticlă și reușit să se rănească la cap în acest proces. Apoi a părăsit zona.

După câteva minute și-a amintit că și-a uitat geana în interiorul respectivului pub și s-a întors s-o recupereze. Viteza cu care a intrat înapoi l-a făcut pe un trecător să creadă că intenționează să jefuiască localul și a sunat la poliție.

Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au avut probleme în a se înțelege cu românul. Acesta i-a înjurat și a sărit la bătaie, scrie publicația BNN.

I-au înapoiat geanta, dar omul a refuzat să mai plece și era din ce în ce mai violent. Scandalul a fost completat cu ajutorul unui alt pieton, care era și el nemulțumit de măsurile forțelor de ordine.

Într-un final, polițiștii l-au încătușat și a fost transportat cu forța la o clinică, fiindu-i acordate îngrijiri medicale pentru rana pe care și-o provocase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si de atunci, polizeii lor s-au speriat si au scos imediat certificatul verde,yeee
2
0
Ei na... care si-o provocase, a fost lovit cu sticla-n cap de patronul pub-ului, vezi imaginile de pe camerele de luat vederi, cum, nu au camere de luat vederi ?...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102