REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un român blocat într-un ambuteiaj în Marea Britanie a descoperit că iubita sa a murit în accidentul care îngreuna traficul

Un român blocat într-un ambuteiaj în Marea Britanie a descoperit că iubita sa a murit în accidentul care îngreuna traficul

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:00 205

Un şofer român care era blocat într-un ambuteiaj pe o autostradă din Marea Britanie a fost devastat când a aflat că iubita sa era victima accidentului din cauza căruia traficul se desfăşura cu dificultate, conform adevarul.ro.

Cristian Miculaiciuc se număra printre miile de şoferi blocaţi pe Autostrada M5, în urma unui accident care a avut loc în dimineaţa zilei de 3 aprilie. În mod tragic, s-a dovedit ulterior că iubita sa, Sorina Gheorghe, care se afla într-un alt autovehicul, murise.

Poliţia l-a sunat pe Cristian după ce acesta deja aştepta de o oră pentru ca traficul să se decongestioneze, pentru a-l informa că iubita sa în vârstă de 24 de ani a murit atunci când o maşină de teren s-a tamponat cu automobilul său

Sorina Gheorghe se deplasa spre serviciul său din Aston atunci când accidentul a avut loc-în jurul orei 05:40. Martorii şi un paramedic care se afla întâmplător în zona s-au grăbit să o ajute, dar aceasta a fost declarată decedată la faţa locului. Cei doi bărbaţi care se aflau în maşina de teren nu au fost răniţi.

Şoseaua a fost închisă vreme de şase ore, stârnind haos printre cei care făceau naveta.

Miculaiciuc era blocat în cozile imense de autoturisme, fără să ştie că iubita sa murise în accidentul din faţă. Bărbatul în vârstă de 23 de ani a declarat pentru BirminghamLive: „Atunci când accidentul a avut loc, eram blocat în coadă de ore [...] Am ajuns pe M5 în jur de 9, dar accidentul avusese loc la 05:40. Făceam livrări în acea direcţie. Am aflat că era vorba despre ea după o oră de stat la coadă“.

Bărbatul se afla într-o relaţie cu Sorina de trei ani, după ce cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie. „Sorina era foarte bună şi iubitoare, şi muncea din greu. Avea mereu o atitudine pozitivă şi făcea orice ca lumea să se simtă bine în prezenţa ei“.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iubita lui in alt autovehicul? Nu trebuia sa fie in autovehiculul lui? Acum o sa incepeti ca el lucra la dracu in praznic si ea unde a intarcat mutul iapa, in celalat capat al UK... Daca sunt iubiti sa aibe serviciul cat mai aproape unul de celalalt, ca vorba aceea... in timp, ochii care nu se vad, se uita... dupa alti ochi...
1
7
Death comes at all ages, no matter what.
1
0
Moartea e fatala.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920