REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
22.9° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Un român, care și-a ucis iubita, a fost împușcat mortal de polițiști, în centrul Vienei

Un român, care și-a ucis iubita, a fost împușcat mortal de polițiști, în centrul Vienei

Andreea VLAICU 13 iunie 2024 | 08:18 1011

Viena a fost zguduită marți seara de o crimă brutală care a lăsat comunitatea în stare de șoc și groază. O femeie tânără, în vârstă de doar 22 de ani, a fost ucisă cu bestialitate în cartierul Floridsdorf, într-un incident care a declanșat o masivă intervenție a poliției și a serviciilor de urgență.

Un roman, care si-a ucis iubita, a fost impuscat mortal de politisti, in centrul Vieneiimagini de la fața locului

Anunțurile îngrijorătoare au început să curgă în jurul orei 20:00, când locuitorii din zona Schwaiger- și Frömmlgasse au alertat poliția cu privire la un conflict domestic violent. Sunetele de împușcături care au urmat au amplificat panica. Peste 100 de polițiști și echipaje de salvare au fost mobilizate rapid la fața locului, unde au fost întâmpinate de o scenă de groază.

Victima, Carla S., o tânără de origine chiliană, a trimis mesaje disperate către doi colegi de muncă, cerând ajutor în fața amenințării reprezentate de iubitul său, un bărbat de 26 de ani, de origine română. Potrivit informațiilor, Carla a reușit să comunice că bărbatul încerca să pătrundă cu forța în camera ei. Unul dintre colegi a sunat imediat la poliție, în timp ce amândoi s-au grăbit să ajungă la adresa femeii.

 Confruntare fatală cu poliția

Când polițiștii au ajuns la fața locului, au fost întâmpinați de agresorul care, cu un topor în mână și cu bustul gol, a început să îi amenințe și să lovească înspre ei. În ciuda încercărilor de a-l calma, bărbatul a lovit violent mașina de poliție, provocând daune semnificative. Într-o situație de pericol iminent, unul dintre polițiști a deschis focul asupra agresorului, rănindu-l mortal, relatează Heute.

După neutralizarea atacatorului, polițiștii au pătruns în apartament unde au găsit trupul neînsuflețit al Carlei. Tânăra suferise răni grave la cap, provocate de același topor cu care bărbatul a atacat și polițiștii. Conform primelor investigații, crima ar fi avut loc cu puțin timp înainte de confruntarea cu autoritățile.

 Comunitatea din Floridsdorf este în stare de șoc

Comunitatea din Floridsdorf este în stare de șoc, iar vecinii sunt profund afectați de tragedie. Mulți au descris scenele de coșmar pe care le-au trăit, auzind strigătele și împușcăturile. Organele de anchetă din Viena au preluat cazul, investigând circumstanțele exacte ale crimei și motivele care au condus la acest act violent.

Se pare că agresorul era cunoscut cu probleme psihice, fiind înregistrat anterior pentru o psihoză. Aceasta ridică întrebări suplimentare despre măsurile de prevenire și protecție care ar fi putut fi luate pentru a evita o astfel de tragedie.

Această tragedie servește drept un memento dureros al importanței sprijinului pentru victimele violenței domestice. Organizațiile de ajutor, cum ar fi Linia de Ajutor pentru Femei (0800 222 555) și Linia de Urgență pentru Bărbați (0800 246 247), sunt disponibile 24/7 pentru a oferi sprijin celor în nevoie.

Moartea violentă a Carlei S. este o tragedie sfâșietoare care a zguduit Viena. În timp ce comunitatea încearcă să se recupereze după șoc, rămâne esențial ca autoritățile să investigheze complet acest caz și să ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Aceasta este o tragedie care subliniază necesitatea protecției și sprijinului continuu pentru victimele violenței domestice, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iata exemplu de cum trebuie sa actioneze politia,care e datoare sa apere cetatenii,nu infractorii.
2
0
nebunii sunt in libertate pe motive de drepturile omului incompetenta si indiferenta a autoritatilor si la noi si la ei nu e nici prima nici ultima crima a unui nebun care ar fi trebui sa fie inchis sub paza si tratat cu forta
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510