REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un ROMÂN, implicat într-un accident MORTAL în Austria

Un ROMÂN, implicat într-un accident MORTAL în Austria

Replica API 14 octombrie 2021 | 00:00 1173

Tragedie fără margini în Austria, acolo unde un tânăr în vârstă de 33 de ani s-a stins din viață într-un accident de mașină. Din primele detalii, victima s-ar fi răsturnat cu automobilul la volanul căruia se afla pe o șosea din Eferding. Din nefericire, românul a decedat, asta pentru că ajutoarele nu au sosit la timp, scrie spynews.ro.

Un tânăr român în vârstă de 33 de ani și-a găsit sfârșitul tragic pe o șosea din Eferding, Austria. Victima s-a răsturnat cu mașina, rămânând încarcerat sub fiarele automobilului la volanul căruia se afla. Din nefericire, echipajele de salvare au sosit prea târziu pentru a mai putea face ceva pentru român.

Român, implicat într-un accident mortal în Austria. Tânărul s-a stins din viață pentru că ajutoarele nu au sosit la timp

Recent, un român în vârstă de 33 de ani, stabilit în Austria, s-a stins din viață într-un cumplit accident de mașină. Din primele detalii, tânărul lucra ca muncitor agricol, iar în momentul tragediei se mai afla cu un coleg de serviciu în mașină, acesta aflându-se pe locul din dreapta, față.

Automobilul la volanul căruia se afla victima în vârstă de 33 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, apoi a lovit un indicator rutier, un parapet și un gard viu, oprindu-se cu roțile în sus.

Pasagerul care se afla pe locul din drepta al șoferului avea vârsta de 26 de ani și a scăpat cu viață, însă a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce conducătorul auto de 33 de ani a murit, deoarece ajutoarele nu au ajuns la timp. Bărbatul a rămas sub fiarele contorsionate ale autoturismului până la sosirea echipajelor de salvare.

Totodată, oamenii legii au demarat o anchetă și fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218