REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un salon de înfrumusețare din Constanța "LOVEȘTE" DIN NOU: iată ce a pățit o clientă!

Un salon de înfrumusețare din Constanța "LOVEȘTE" DIN NOU: iată ce a pățit o clientă!

Replica API 29 iunie 2017 | 16:51 5708

Click pe imagini!

O tânără de la malul mării susține că a vrut o schimbare de look, dar s-a ales cu… "păr în dungi"! Aceasta a declarat că i-a contactat pe reprezentanții salonului, cu rugămintea de a-și îndrepta greșeala, dar aceștia nici nu au vrut să audă. Aceeași atitudine au avut și când au fost contactați de către reporterii cotidianul Replica, precizând: "Nu știu, nu știu, nu facem declarații".

"Am fost pe data de 28 iunie la salonul Larisa Studio Nails din Constanţa, aflat în zona Trocadero, pentru o schimbare de look.. După ce mi-a vopsit părul, doamna patroană a insistat să-mi facă bucle pentru a îmi face fotografii, am acceptat. După aceea am trecut pe la casă, am plătit şi aşteptat bonul de casă. I l-am cerut dar s-a făcut că nu aude şi mi-a urat o zi bună. M-am întors acasă şi m-am spălat pe cap deoarece mă mânca foarte tare de la fixativ şi pentru a îmi îndrepta părul. Surpriză: păr degradat şi în dungi. Nici pe departe un degrade frumos. Am sunat din nou la salon şi am explicat problema cerând o reparare a ceea ce mi-a făcut. Răspunsul a fost că nu mă interesează ce ţi-am făcut şi eu nu îţi mai fac nimic, e foarte bine. Supărată am intrat pe Facebook şi i-am trimis un mesaj privat cu poze. Imediat am fost blocată. Am speranța că poate cineva poate opri această bătaie de joc şi sper ca alte persoane să nu treacă prin această experienţă neplăcută. Abia acasă am înţeles de ce nu a vrut să-mi se dea bonul de casă de 280 lei pe care i-am plătit", a spus Mariana, pentru Replica. Contactați telefonic, reprezentanții salonului au spus: "Nu știu, nu știu. Nu facem declarații". Amintim că o altă tânără, în martie 2016, a avut o problemă similară, tot la același salon: "Evitați salonul Larisa Studio Nails. Am fost, aproximativ acum o săptămână, la acest salon şi sunt profund dezamagită. Am fost să îmi fac şuvițe albastre. Mi-a fost pusă în cap pudra pentru decolorare şi mi s-a spus că trebuie să aştept să acționeze 30 minute. Având încă o clientă am fost nevoită să stau cel puțin 1 oră. Rezultatul a foat căderea părului. Am intrat peste șefă şi după vorbele normale pe care i le-am spus am primit amenințări. Tot ce vreau e ca nici o fată să nu mai pățească aşa ceva", a spus Adelina C. la acea dată, prezentând și fotografii.

L.C.

Un alt caz aici: O studentă la Poliție lansează acuzații grave: a fost amenințată de patroana unui salon de înfrumusețare din Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa este cand toate nespalatele isi deschid saloane. dar nu-i nimic, se gaseste cineva sa ii inchida salonul de doi bani curand.
0
0
Acest salon ar trebui sa fie inchis ,am fost sa ma vopsesc si mi-a decolorat parul de am ajuns cu el acasa ars si rupt , am ramas foar cu o mana de par , dupa care ma blocat pentru ca I am lasat mesaj sa ii spun ce sa intamplat . Nu ba duceti doame si domnisoare la acest salon daca mai vreti sa aveti par in cap . Nu mai spun de unghii care dupa o saptamana mi-au cazut si aratau de parca erau '' copite de cal ''
1
1
Cel mai tare stilist e Fadi De la Famibo Str rachitasi Deci acest Fadi e cel mai tare iti ia fir cu fir are grija de par tunde ai aranjeaza cum rar intalnesti! Mergeti si o sa vedeti Bravo Fadi esti fel mai tare Felicitari
2
4
Cel mai prost salon din toata Constanta! Aveti mare grija!
4
2
Este foarte adevarat ca este un salon groaznic. Isi schimba personalul in mod constant, din cauza patronei care este de o nesimtire crasa , o mahalagioaica pusa pe praduiala. Se vopseste ca la fabrica si daca refuzi tratamentele pe care ti le baga pe gat te trateaza cu dispret.Bineiteleles ca nu ma voi opri aici si voi face reclamatie si la organele competente. Si referitor la bonul fiscal, nu dau. Dau pe avans sau pe o suma mai mica si restul la negru. Acest salon este la fel ca si casa de schimb valutar care era mai demult pe stefan cel mare si iti lua comision foarte mare. Practic minciun.
2
1
Si eu am patit la fel la acest salon!!Nu mi-au dat bon fiscal si nu au fost in stare sa faca un lucru ff simplu sa decoloreze parul!!Cand am ajuns acasa si m-am uitat la spate eram in degrade,locuri ff mari de par lasate nedecolorate!!Si la plecare,sefa nu stia cum sa scape mai rpd de mine!!Acasa am aflat motivul!Nu aveam bonul fiscal drept dovada ca sa fac reclamatie la OPC si nici timp de umblat!!Sper sa le dea OPC-ul si ANAF-UL o amenda pe masura!!Ca sa le sature si sa nu mai pacaleasca lumea!!
5
0
Cine considera ca este o defaimare sa mearga sa se vopseasca acolo si sa revina cu un feedback,asta daca averi curajul ca dupa ce iesiti de acolo sa pierdeti o cantitate importanta din podoaba dumneavoastra capilara. Si mie imi pare rau ca nu pot sa atasez poze cu modul in care acei oameni si au batut joc de parul meu.
8
1
Totul este adevarat. Nu este nici o defaimare. Si eu am patit acelasi lucru. Am fost in urma cu o saptamana la acest salon.Nu au nici o treaba cu vopsitul,nu au nici o treaba cu bunul simt. Pentru ele clientele sunt doar o sursa de facut bani si atat. Se vopseste pe banda rulanta si ajungi acasa cu parul ars. Am fost nevoita sa tai 5-7cm din varfuri ca sa arata cat de cat ok. Mi s a cerut un avans din suma cand am fost sa fac programarea,am Platit cu cardul ulterior la finalul dezastrului din parul meu am cerut sa platesc din nou cu cardul si am fost mintita ca nu merge.n am primit bon fiscal
2
1
Pot sa confirm ca nu e doar antireclama. Am fost la acest salon .Eu am platit 220 de lei pt "ombre" si 60 de lei pt un tratament . Eu sincer n.am auzit nicaieri in lume sa existe vre.un tratament care sa actioneze in 30 de secunde.Atat l.a tinut pe par. Sincer asta e o pacaleala sa mai castige niste bani, plus ca eu nu am vazut ca ar fii pus cu adevarat acel tratament. Fetele de acolo nu preau au nimic de spus.Doar patroana este foarte vocala si cu atitudine extrem de aroganta. Parul meu arata execrabil si a trebuit tunsa toata partea decolorata. Bineinteles ca nu am primit bon.
9
0
de vopsea,ar face mai bine!!!!Hai ca e culmea!auzi o toanta care vrea sa- i analizeze opc-ul vopseaua!!!daca produsele sunt din comert si tu ai alergie la ele, ce vrei toanto,sa inchida salonul?!!!
11
22
Astea sunt clientele perfecte.Vor sa- si vopseasca si mintea daca s-ar putea.Mahalagioaice vopsite - e ultima fitza care se poarta
9
26
asta cu bonul fiscal se intampla pe la mai multe saloane...iar vopseaua ce o aplica...doar ele stiu ce pun...iti baga in ochi un catalog cu fel de fel de nuante ...dar prepara amestecul undeva in spatele salonului...habar nu ai ce tip de vopsea au pus ...acest lucru ar trebui facut in fata clintei...pe cand niste controale de catre cei de la OPC si la aceste saloane...pentru ca sunt niste tarife ametitoare pentru niste servicii de 2 lei...nu mai zic de conditii...
15
6
Fetele de la salon fac si videochat
17
3
Am patit si eu la fel la un salon de pe bd.Tomis ,acum multi ani,intre timp s-a si desfiintat.
4
4
Pe bune??si nu sa gasit inca una sa i mute fata la spate patroanei??mergeti fetelor la saloanele cu renume.chiar daca e mai scump , decat sa ramaneti fara par.
12
3
Eu cred ca este doar antireclama. Cum adica sa nu iti dea bon fiscal !
8
10
Feriti-va si de eximia !
15
9
In luna marti am mers la acest salon pentru a face o schimbare, dupa prima spalare mi a iesit toata vopseaua, am ramas cu culoarea galbena si parul sarma. Am mers la salon si am fost data afara, spundandu mi se ca eu am vrut sa ma fac galbena. Propietara salonului, cea care ma si vopsit ma imbrancit din salon, am fost nevoita sa chem politia dar din pacate nu am avut martori pt a putea depune o plangere. Servici de cea mai proasta calitate, din pacate dupa lungi si costisitoare tratamente, singura solutie a fost foarfeca.
9
6
Salonu e ff bun, eu acolo ma epilez inginal si la zona intima si Dorina face bine bine, pt un 50 lei face la mine si mumu. Fetele e f dragute, face treaba buna!
11
10
Stefan,scrie ba tembelule, corect gramatical ptr ca vor rade de tine toate punctele G!!
11
12
Oameni buni TERMINATI CU OBRE !! NU A EXISTAT NICI O DATA IN FELUL CUM L.AU INTERPRETAT COAFORII DIN ROMANIA SI MAI ALES CLIENTELE !!
9
6
Nu stiu cum e cu parul, ca eu am parul lung, nu ma duc sa mi-l cheleasca nimeni, dar cu manichiura pedichiura feriti-va, ca aia nu e sterilizare ce face aia acolo!!!!
11
7
Comentariile celor mai nashpa cliente!ce poti sa le faci la uratele astea daca au mai putin par in cap ca barbatii la axilare!Rusine replica ca stergeti comentarii- cacofonia intentionata va este dedicata
11
13
Nu este un articol defaimator, am avut aceeiasi experienta de tot rahatul si eu am fost pt brunet nu ombre. Ma usurat pielea capului si am plecat plina de vopsea pe fata pt ca patroanei i se area normal sa ma spal pe cap dupa ce ajung acasa de la salon. Pe bune? A vb foarte urat si mai am o prietena care a ramas fara par in cap de la "ombrele" facute la acelasi salon, fix inainte de nunta. Ar trebui inchis.mai are si tupeul sa posteze poze pe fb!!!
10
15
Nu recomand acest salon !
11
10
Mi-am facut si eu un tratament cu keratina anul trecut, tot la ei. Bineinteles ca am fost foarte dezamagita de rezultat si le-am contactat printr-un msj privat pe fb spunandu-le ca va urma sa le fac o reclamatie. Patroana mi-a facut fel si fel de propuneri pt a remedia problema, in ideea ca ii pare rau ca o clienta sa plece nemultumita din salonul ei. Am refuzat cu vehementa si intr-un final mi-au inapoiat suma de 400 lei din 600 si putin, cerandu-mi sa dau o declaratie cum ca mi-au inapoiat suma de bani si nu mai am alte pretentii. Imi pare rau ca nu pot adauga pozele in comentariu.
14
12
doamnelor.. de OPC ati auzit?
14
3
Mergeti la Magic Salon, in zona city park, intre blocuri, vis-a-vis de reifeisen bank. In fiecare luna fac oferte "unice" la 50 lei pe facebook, si se bat de o musca pe dinauntru. Ca sa nu zic ca personalul este extrem de slab pregatit, produsele folosite nu corespund cu ambalaju, mizeria e la ea acasa...si angajatele te trateaza frumos, pana iti iau banii..apoi parca isi pierd auzul..
6
12
Am patit acelasi lucru la salonul asta. Am fost lasata in cap cu pudra 50 de minute si cand am ajuns acasa era cret la cat de dregradat era. Dupa 50 de minute se toceste de tot. In aceeasi zi, o tipa care se presupunea ca are ombre, la spate avea o suvita roscata de cum fusese vopsita inainte. Nu recomand, nu sunt profesioniste. Iar ce mai in varsta nici nu stie meserie. Cele mai tinere fac diferente si pentru anumite cliente nici nu o lasa pe cea in varsta sa puna mana. Pai daca tu nu ai incredere in oamenii tai, ce credibilitate sa mai ai tu? Dupa 2 zile am fost nevoita sa ma tund.
14
9
Nu recomand ! Am fost acum o sapt si va sfatuiesc sa nu mergeti niciodata.pedichiura facuta in graba ptr ca patroana vroia sa inchida , cand am ajuns acasa mi se lipise sosetele de oja semi, neuscata bine la lampa. Iar la par deja era cu o ora peste prog de inchidere al salonului si am plecat jum uda la par ptr ca tot patroana le zicea sa scoata totul din priza si sa termine ca se grabeste.
16
8
Numele salonului este Larisa studio NAILS, dar nici la unghii nu se pricep doamnele de acolo...am plecat profund nemultumita si dezamagita. Imi pare rau ca pot atasa comentariului si poze. Si da, tactica cu bonul fiscal pe care nu l am primit pare sa fie un obicei al ,,salonului,,
15
9
Probabil cel mai de rahat salon din Cta, de evitat.
19
6
Again??? Dar nimeni nu o sanctioneaza pe asta??? Au mai fost fete ce au ramas fara par..
20
11
Bine ca am citit. Aveam de gand cu 3 prietene sa mergem la salonul respectiv dar citind cele de mai sus, am decis sa renuntam. Uf ce bine ca mai exista si oameni care scot adevarul la iveala din saloane. Pe de alta parte voi tine cont sa iau bonul fiscal pt reclamatii, alta lectie invatata.
28
30

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367