REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un scandalagiu "cu greutate" a făcut prăpăd la Scoica Land

Un scandalagiu "cu greutate" a făcut prăpăd la Scoica Land

Replica API 28 noiembrie 2011 | 00:00 1320

A înjurat lumea la microfon şi şi-a arătat fundul, în faţa copilului de 10 ani

A înjurat lumea la microfon şi şi-a arătat fundul, în faţa copilului de 10 ani

Un bărbat certat cu legea, din Năvodari, a reuşit să golească restaurantul "La Scoica Land", zilele trecute, când s-a îmbătat şi a început să-şi etaleze toată gama de înjurături şi ameninţări pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, totul în faţa propriului copil care nu are mai mult de 9-10 ani. Marius Nedelcu, de 36 de ani, se pare că s-a dus ca "omu' ", să petreacă câteva ore într-un cadru plăcut, numai că, după ce a băut mai mult decât îi permitea "vena", a început să urle, să ameninţe clienţii şi personalul restaurantului, înjurând de mama focului pe toată lumea.

Mai multe mese s-au golit instantaneu, fără ca cineva să mai apuce să achite nota de plată. Nedelcu, în "sensibilitatea" lui, care are şi o constituţie "bine definită", cântărind în jur de 130 de kilograme, a început să rupă mese şi scaune, ba chiar a aruncat şi cu câteva farfurii prin local. Totul până a venit Poliţia. Sătui de scandal, ospătarii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiştilor din Năvodari. Oamenii legii l-au calmat, după ce şi-au luat şi ei o doză de injurii, apoi l-au condus pe omul nostru la secţie. Mai departe, Nedelcu a fost luat "cu binişorul" şi dus la Parchet, apoi în faţa judecătorilor, care l-au arestat pentru o perioadă de 15 zile, zub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj şi ameninţare. Din câte se pare, bărbatul nu se află la primul conflict cu legea penală. El este recidivist, în momentul de faţă mai având de executat un rest de pedeapsă de 1.200 de zile de detenţie.

Ce spune proprietarul localului

Contactat telefonic pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la incident, patronul restaurantului La Scoica Land, Stere Lascu, susţine că Marius Nedelcu nu este la primul scandal în acel local. "În urmă cu mai mulţi ani, el a mai luat o dată bătaie la noi. Acum, omul era sub orice critică. Venise cu copilul lui de 9 sau 10 ani, a început să înjure lumea de faţă cu el. A luat microfonul şi a început să-i f**ă în gură pe toţi, le-a arătat curul oamenilor. De acum, să-i fie clar, la noi are interdicţie pe viaţă, nu mai are ce căuta. Oricum, mâine (azi - n.r.) o să merg şi eu să-i fac plângere penală şi să-i cer daune materiale şi morale, pentru că mi-a golit cârciuma şi au rămas note de plată neachitate. După ce că, de astă vară până acum, nici nu prea au fost prea multe zile în care să fie localul plin, când am zis şi noi că facem treabă, a venit ăsta şi a gonit pe toată lumea. Pe la 11 - 12 noaptea venise soţia lui să achite notele, i-am spus: lasă-mă cucoană, că banii îi recuperez eu prin instanţă, pe urmă cine ştie ce mai iese, că m-am dat la tine. Nici nu îmi fac probleme în privinţa banilor, o să îi recuperăm noi, rămâne să vedem ce decide judecătorul. Să nu mai spun că am primit vreo 15-20 de telefoane, de la aşa-zişi prieteni comuni, care mă rugau să nu depun plângere, că Nedelcu e băiat bun etc.", ne-a declarat Stere Lascu, patronul restaurantului.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218