REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un șef din Poliția Română spune adevărul: care e cauza accidentelor rutiere

Un șef din Poliția Română spune adevărul: care e cauza accidentelor rutiere

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 265

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Doru Gabriel Panţiru, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că numărul accidentelor rutiere a crescut în cursul anului 2019, faţă de anul anterior, subliniind că gestionarea problemelor legate de siguranţa rutieră reprezintă o provocare pentru poliţiştii vasluieni, conform Agerpres.

Şeful IPJ a subliniat că siguranţa rutieră rămâne în continuare un obiectiv important, pentru atingerea căruia poliţiştii fac eforturi, dar a atras atenţia cu privire la faptul că a crescut numărul conducătorilor auto şi al vehiculelor, iar viitorii şoferi sunt slab pregătiţi după terminarea cursurilor auto.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gresit! Cauzele accidentelor rutiere: sa stai la H-uri la Secareanu la mai putin de 5 m de sensul giratoriu, pe trcerea de pietoni de la fantana la podul sf.Maria, la mai putin de 25 de m de trecerea de pietoni de la intersectia str. Ing.A. Saligny cu str.N. Balcescu. Si sa faci panda.
2
1
Bate campii tovarasul. Educatia este la baza oricarei actiuni pe care o intreprinzi in societate. Suntem educati sa respectam legea? Nu.Ne autoeducam cand e vorba de trafic rutier? Nu, mergem cu viteza ca asa fac si ceilalti, ne bagam in fata, taiem linia continua, intoarcem unde vrem ca asa vedem la ceilalti. Asta e cauza, educatia si nimic altceva. Intr o tara unde fiecare face ce vrea o sa mai murim pe sosele inca cativa zeci de ani buni. Prostii de la cfr si transportul local e dobitoc in schema asta, ca daca ar putea oferi solutii decente, sunt multi care ar renunta la condus.
2
3
GREsiT TOTAL. RECTIFICAT BaLaRIILE PE CARE LE SPUNEtI. CAUZA ACCIDENTELOR ESTE INFRASTRUCTURA EXTRAORDINAR DE PROASTA.
4
5
Esti cu capul pretenas? Minim 5000 de km????
4
1
Adica din ce a spus politistul asta se intelege,cauza accidentelor sunt colegi lui corupti care atunci cand vad arginti uita de lege si fac toti prosti soferi.POLITISTI SPAGARI care au pensii speciale pt.ca ei "lucreaza ca mineri din subteran"asa au considerat uni parlamentari care le-au facut legea asta cadou;au mai dat alesi PSD. ALDE.si altor oameni inca o gramada de bani si acum tot ei acuza alte partide ca a crescut euro,bai idiotilor daca lei tipariti de voi nu sunt acopetiti de productia economica este si normal ca leul sa aiba putere mai mica in raport cu celelalte valute.
7
3
nesimtirea si lipsa de educatie, asta e cauza adevarata restul sunt doar consecinte!
10
3
Frustratul de da cu, cu iubire de arginti si pilosu sobaru, baietelul cu pile si relatii, dar zero barat, sunt fruntasii tarii. Ei, nulitatile, se lauda cu recolte bogate de morti.
7
1
Cele patru probe la examen si minim 5000 km efectiati de catrd cursanti adica 6 luni scoala de soferi.
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218