REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un senator PNL îi scrie premierului Ponta să revizuiască Masterplanul de transport

Un senator PNL îi scrie premierului Ponta să revizuiască Masterplanul de transport

Replica API 9 februarie 2015 | 00:12 236

Senatorul PNL de Galaţi Paul Ichim i-a adresat o scrisoare deschisă premierului Victor Ponta pentru revizuirea Masterplanului de transport rutier în ceea ce priveşte zona Galaţi - Brăila - Tulcea - Vrancea, susţinând că aceasta va fi izolată de restul ţării dacă documentul va rămâne în forma actuală.

În scrisoarea deschisă adresată premierului Ponta, senatorul liberal spune că Masterplanul lasă izolată de restul ţării zona Galaţi - Brăila - Tulcea - Vrancea, Moldova şi nordul Dobrogei fiind practic lipsite de accesul la infrastructura de transport, fapt care va duce la o ”subdezvoltare cronică".

Totodată, senatorul Paul Ichim solicită sprijinul colegilor săi parlamentari şi societăţii civile din judeţele Galaţi, Brăila, Tulcea şi Vrancea să îi susţină demersul de revizuire a Masterplanului de transport.

"Având în vedere că cele patru judeţe au potenţial turistic, economic, agricol, zootehnic şi piscicol nevalorificat la adevărata capacitate, am iniţiat o scrisoare deschisă adresată premierului Victor Ponta pentru a reconsidera Masterpalul de transporturi pentru această zonă, scrisoare pentru a cărei susţinere am solicitat sprijinul parlamentarilor din cele patru judeţe. Tuturor celor 43 de senatori şi deputaţi ai judeţelor Galaţi, Brăila, Tulcea şi Vrancea le adresez şi prin intermediul acestui comunicat de presă invitaţia de a se alătura demersului meu şi, totodată, pe lângă mulţumirile cuvenite, le transmit rugămintea de a veni cu noi argumente şi soluţii astfel încât cetăţenii pe care îi reprezentăm în Parlament să poată beneficia de accesul meritat la o infrastructură de transport demnă de o ţară europeană", susţine senatorul liberal într-un comunicat de presă transmis duminică.

sursa: http://www.mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614