REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un senator PSD îl urechează pe șeful OPC de la Constanța: „Nu vreau să sfârșiți precum Cattani”

Un senator PSD îl urechează pe șeful OPC de la Constanța: „Nu vreau să sfârșiți precum Cattani”

Replica API 3 august 2017 | 00:31 843

Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Constanța, a fost urecheat din nou, dar de data aceasta de către un senator PSD. Este vorba de Nicolae Moga, care i-a transmis în cadrul unei întâlniri cu hotelierii și operatorii economici de pe litoral că nu își dorește ca acesta să fie un „Cattani al litoralului”, pentru că nu vrea să sfârșească asemenea celebrului personaj din filmul „Caracatița”, care lupta cu mafia italiană.

„Am apreciat munca desfăşurată de această instituţie. Dar de acolo şi până la faptul că faceţi mai mult caz decât ar trebui, este un lucru cert. V-am spus, nu îmi doresc să fiţi un Cattani al judeţului Constanţa, al litoralului românesc pentru că nu vreau să sfârşiţi cum a sfârşit el. Vă rog faceţi-vă datoria. Eu vreau să vă atrag atenţia că dumneavoastră nu aveţi dreptul să ne atrageţi atenţia pentru că dacă procedaţi cu noi aşa mă gândesc cum procedaţi cu un agent economic. Acel agent economic trebuie respectat, pentru că munceşte să câştige un ban, instituţiile statului trebuie să respecte agentul economic şi apoi acolo unde greşeşte să-l îndrume”, a spus Nicolae Moga.

De asemenea, parlamentarul i-a mai spus lui Horia Constantinescu să iasă mai puțin cu controalele în presă, căci strică imaginea litoralului cu aspectele negative.

În schimb, Nicolae Bucovală l-a contrazis pe Moga. "Controalele trebuie să le faceţi, pentru cel care are carne stricată, cum aţi găsit, tone, tăiaţi în carne vie”, a afirmat Nicolae Bucovală.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moga un imbecil. cine sapa groapa altuia sa nu caz tu ma in ea IMBECILULE
4
0
AGENTUL TRE RESPECTAT DNL-E MOGA PT CA MUNCESTE SA CISTIGE UN BAN, HAI SA NE KKM PE NOI DAR SANATATEA PUBLICA UNDE O INCADRATI.POSIBIL TOT LA BANUL CISTIGAT DE ACEI AG ECONOMICI.CREDETI CA ARE CIN VR-O STRABATERE DACA CONSUMATORU CRAPA.CA AG COMERCIAL TRE SA CISTIGE IN ORCE CONDITII.LASATO OMUL SA FACA CONTROALELE SI SA II ARDA TAREE POA ASA SE TREZESC LA REALITATE.SI ORI FAC TREABA ORI SE APUCA DE ALTE INDELETNICIRI FARA A ATENTA LA SANATATEA PUBLICA.
3
0
Horia Constantinescu este cel mai bun sef al OPC-ului din toate timpurile. Are coloana vertebrala si taie in carne vie, dar loveste tare in Mafia din comertul constantean. Este puternic si curajos. Nu-ti fie frica Horia, hotii sunt doar hoti, si sunt fricosi, dau din gura, dar nu fac nimic rau. Fura doar si atat. Din ce fura dau mai sus, pana sus de tot, si le merge bine la toti. Taiele ADN-ul de hoti si treaba va merge bine !
5
0
Moga asta , va fi ridicat in perioada imediat urmatoare . De catre DNA ! Agramat , neserios , gagicar , fara chemare in nicio meserie , asta e , papagal ordinar !
9
0
foarte bine tov moga, pai ce , mata cind mergi in Mamaia maninci la OPC ??? nu, la circiumi, bravooo pu..a...
5
2
Pentru cine nu stie acest Moga era un mediocru subinginer inainte de 1989 si ca multi alti oportunisti s-a dat revolutionar si impreuna cu clanul Mazare au inceput dupa 1990 sa faca tot felul de afaceri necurate si in stilul mafiot dupa ce si-a facut plinul s-a facut om respectabil care ne face legi in parlament. Un incult si impostor care ar trebui sa dispara din piesajul constantean si sa lase pe cei cu adevarat capabili sa ne reprezinte.
11
1
pe ei pe mama lor sa ii desfintati cu totul dak sint japite si omoara consumatori care mai si platesc pt asta.
11
1
Nu degeaba ne asemanam cu sicilienii si calabrezii.Din pacate acest mafiot nu esre singurul ce amenta cu moartea . Sunt si unii politisti ce o fac.Acesta este rezultatul votului national comunistii si securistii inpreuna cu familiile lor au ramas la putere.Poporul nu stie sa voteze si este credul.Traiasca mafia romana in republica noastra comunista!
11
1
Senatorul Moga este o rusine pentru Constanta. O relicva comunista de care nu mai scapam.
12
1
RUSINEEEE PENTRU SENATORUM MOGA! El are cumva afaceri in acest sector alimentar? Felicitari domnului sef OPC. Moga dracu te mai alege sa reprezinti Constanta un paduche.
11
1
HORIA,cu dovezile din interiorul bucatariilor da-le pe la nas !sa ai cu tine mereu ziaristi
13
1
Moga mananca tu si familia ta carnea imputita si pestele stricat. Sanu faca pubilc ?? De ce ?? Asa vrei tu si mafia ta psd-ista? Sa nu stim ce mancam noi si copiii nostri. Tampit ordinar ce esti. Ai ajuns sa ameninti. Tu meriti ce ameninti pe seful opc el face o munca ptr constanteni. Tu faci un cacat. Imi este sila de o scursura ca tine
15
1
Dar,daca acest mafiot moga,merge si maninca cu familia lui,mici mucegaiti,carne imputita,mincare acrita cu viermi vrem sa vedem,cum se simte,dar cum este UN ,,mocangiu,,si i se ofera totul moca,e normal sa Tina cu circiumarii,cu toti turcii si machidonii,imputiti,care sint in stare sa-si vinda si cacatul,numai bani sa iasa,mosu Stroie AR trebui sa Tina cu populatia,nu cu UN gunoi CA moga,o putoare,UN mafiot,mergi tot ASA Horia,si inchide unitatile care vor sa omoare populatia,copiii,cu alimentele lor stricate,sau da-tile Lui moga sa manince cu toata familia
17
1
Rugam seful psd, dnu Stroe, sa ia pozitie si sa treaca de partea oamenilor, nu a mafiotilor. Sa ceara respectarea legilor !!!!!
9
0
nu moga ...o scursura a psd istilor
11
0
Amenintare in stil mafiot .asa facea si clanu mazare.la poarta alba cuoga mafiotu.
20
0
Caracatita sunteti voi care nu va mai saturati si furati in continuare acoperiti de tot felul de ordonante de urgenta date peste noapte.Mizeria, alimentele expirate sau tinute in conditii improprii cand afara sunt temperaturi foarte ridicate si alte abuzuri sanctionate drastic.Opc-ul sa-si faca treaba si de ce nu si cu trambite!
19
0
nu ai sa vezi vre-un p.s.d. -ist de partea corecta a legii! HOTI
20
0
NICOLAE MOGA esti o petarda comunista invechita sa mananci tu si cu familia ta ce gaseste HORIA stricat si expirate,invechite .FELICITARI HORIA SI ECHIPEI TALE CARE O CONDUCI. Ardei pe toti care nu respecta legea .
29
4
Un asa ""Senator"" ar trebui arestat , astea sint amenintari la viata si integritatea unui om care isi face datoria si nu inghite Spagi ca si cei ce au fost inaintea lui la OPC ! Acoperiti afacerile cuiva care va ofera cazare si masa gratis? Acest domn Horia are coloana vertebrala nu ca dvs dle Moga care luati salarii nesimtite , dormiti in senat si acoperiti Hotii ! Taiati in carne vie dle Horia !
29
3
Pai nu insusi ciuma rosie este mafia?
28
2
Asta nu e urecheala, e amenintare dupa litera legii. Sunt sigur ca Horia va fave plangere penala. Normal ca au vorbit si au amenintat disperati cei cu interese..prin gura lui Moga sfantul si neprihanitul...desigur. intr-un cuvant...SICTIR.
28
4
...continuati controalele daca nu vrem sa umplem spitalele cu turisti care au toxinfectii alimentare de la bunatatile de pe litoral
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614