REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un sens giratoriu de pe bulevardul Mamaia va fi desființat

Un sens giratoriu de pe bulevardul Mamaia va fi desființat

Replica API 15 septembrie 2020 | 12:44 2860

Primăria Muncipiului Constanța implementează constant măsuri pentru fluidizarea traficului rutier. În urma solicitării Poliției Rutiere din luna martie, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Renașterii a fost reconfigurată prin crearea unui sens giratoriu provizoriu. SC Confort Urban SRL, administratorul tramei stradale, a amenajat sensul giratoriu prin amplasarea unei „insule centrale” încadrată de balize din plastic.

Ulterior, s-a dovedit că sensul giratoriu nu reprezintă o soluție pentru optimizarea traficului rutier la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Renașterii, motiv pentru care acesta va fi desființat.

Lucrările se vor derula în această noapte. Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Superb!!! Felicitari, faceti un lucru minunat pentru Constanta dn Fagadau!
0
1
Intre un lenes si un prost harnic aleg lenesul ca nu face nimic deci nici nu strica.Fagadau in prostia si harnicia lui a vrut sa faca bine dar a sistematizat traficul pana-a blocat orasul.De acum doua generatii nu vor putea repara ce-a stricat.Feriti-va de prostul harnic!
2
0
hai da-l in pizda ma-sii ca prea era cu dedicatie sensul ala giratoriu care numai giratoriu nu puteai sa zici ca era
4
0
Idiotiks fagadau
3
0
acest sens giratoriu fusese facut din putzul gandirii cretinului babu care este inca sef al comisiei de circulatie din primarie , impreuna cu acel neica nimeni sobaru care-l pupa in cur pe cretinul limbist pentru ca i-a angajat sotia in primarie sa taie frunza la caini , chipurile purtatoare de cuvant care citeste de pe ce-i scriu altii... acum prostul ala de sobaru are o munca a naibii de grea:semneaza pe hartia aia de cazier... trai neneaca ca militian idiot pe salarii mari...!
10
0
solutia pentru bulevardul tomis ar fi fost ca la Capitol sa fie marit timpul pe verde al semaforului
3
0
Astia care dati unlike la comentarii , dimineata la munca , ii pupapi coitele chiar daca sunt nespalate ?
7
5
Si pe trecerea de pe str. Soveja din dreptul City Park Mall trebuie sa trecem printre masini sau sa ocolim nesimtitii care stau pe trecere sa astepte la semafor, prin gazele lor de esapament. Toate au fost gandite si proiectate de niste imbecili platiti de Primarie din banii populatiei. Oare cata prostie si escrocherie mai trebuie sa induram ca sa scapam de acesti nenorociti? Trebuie refacut absolut tot si obligati sa plateasca din banii lor aceste prejudicii imense.
10
0
Dar cine plateste pentru munca asta, hai ca nu e cazul aici, dar pe Tomis s-au facut alveole pentru autobuze, un sens giratoriu si acum se desfiinteaza. La liceul Tomis trecerea de pietoni e pusa chiar in statie, daca vin doua autobuze in acelasi timp, pietonii trec printre ele. Faceti ceva si cu maturatoarele si gunoierele, mai mult ingreuneaza circulatia
8
0
Doamne , mie nu imi vine sa cred cat de incapabili sunteti . Azi sens , maine nu mai e bun . De la 1 sens unic pe tomis , dar o sa plangeti . Sper ca pana la 1, Fagadau dispare si vine unu care isi va da seama ce tampenie urmeaza sa se faca .... fagadau , mai ai putin si zbori !!
13
0
GIratoriu din bidoane de plastic, murdare. Numai in Constanta poti inventa un sens giratoriu din asa ceva! Cata tiganie!
15
0
si calugareni cu tepes voda trebuie inevrsat cum era inainte. ca sa intri pe calugareni trebuie sa dai prioritate la fluxul de pe igduca si de pe tepes. acum calugareni e libera, poti sa joci fotbal pe strada. bravo fagabouule. semafoarele de pietoni la dacia nu se vad, nu merg, el face sens unic pe tomis, sa aglomereze mircea
13
2
Cap de creta loveste iar
11
4
Fagabou incurca oras Loveste din nou!!! A unplut orasul de balize de plastic si stalpisori, parca traim in grajd nu in oras. Ba e giratoriu ba nu e... si tot aaa doar sa incurce circulatia...
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218