REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un SERVICE din Constanţa DONEAZĂ echipamente IT copiilor care fac şcoala ONLINE

Un SERVICE din Constanţa DONEAZĂ echipamente IT copiilor care fac şcoala ONLINE

Replica API 3 noiembrie 2020 | 11:13 4840

În plină pandemie, într-o perioadă de criză pentru economia românească şi, mai ales, pentru educaţia generaţiei de astăzi, totul a fost dat peste cap, inclusiv elevii care au fost obligaţi să înveţe de acasă, închişi ore întregi într-o cameră. Şi părinţii s-au lovit de o problemă majoră, unii dintre aceştia neputând să le asigure copiilor necesarul minim pentru a-şi putea desfăşura orele în mediul online. Mai exact, nu le-au putut asigura acestora echipamentele tehnice necesare precum calulatoare, tablete ori telefoane mobile. O iniţiativă pornită de un grup de IT-işti din Constanţa vine în ajutorul părinţilor şi, mai ales, al elevilor în această perioadă complicată. Doritorii pot dona echipamente IT pe care nu le mai utilizează, membrii grupului de iniţiativă le fac să fie funcţionale, apoi le vor dona copiilor care au nevoie cu adevărat de ele.

Despre ce este vorba, mai exact

O echipă de IT-işti din Constanţa a demarat o acţiune ce vine în ajutorul familiilor care nu pot să asigure necesarul pentru copii lor, care învaţă online, în această perioadă. Printre echipamentele ce pot fi donate de către oameni se numără calculatoare, tablete, laptop-uri, telefoane mobile etc..

„Am demarat o activitate de ajutorare a familiilor ce nu îşi pot permite asigurarea minimului necesar pentru educaţia copiilor, anume necesarul pentru a putea participa la orele online. Educaţia este cea mai importantă, iar în această perioadă este greu pentru familii să le-o asigure, practic educaţia a devenit un privilegiu. Noi lucrăm în IT.

sediu service

Oamenii pot dona aceste echipamente, iar noi intervenim la ele pentru a le face funţionale, astfel încât să poată fi folosite de elevi. Donaţiile pot fi făcute la service-ul nostru, aşa persoanele ne vor putea cunoaşte, este vorba de transparenţă şi încredere”, a transmis Geambulat Serkan, reprezentantul grupului de iniţiativă. Persoanele care doresc să facă o donaţie sunt aşteptate la sediul sevice-ului Smart Data Print, situat pe strada Ion Luca Caragiale, nr 4, bloc i1, scara E, apartament 63.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M-ar ajuta un numar de telefon.
1
0
minunata initiativa, bravo ca mai exista si astfel de oameni- parca ciolacu visa si ,cu mintea lui bolnava- aseza pe acelasi taler soferii-sa nu fiu inteles gresit, meseria este bratara de aur dar ca unii neghiobi incearca sa se agate cu ungiile de vot- cu acesti specialisti si propuneau salarii de 3000 lei lunar fara impozitare, iar o alta psd-ista cu sarma in fund a incercat sa se catere ,tot pentru vot, pe simona halep-- acestia sunt adevratii PSD-isti
3
0
Felicitari pentru initiativa!!
5
0
Va rugam sa publicati un numar de telefon, ne-ar fi mai usor sa-i contactam.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367