REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un singur edil s-a vopsit în roşu la Constanţa după „ordonanţa lui Dragnea”. Mitroi nu s-a înscris în PSD, „deocamdată”

Un singur edil s-a vopsit în roşu la Constanţa după „ordonanţa lui Dragnea”. Mitroi nu s-a înscris în PSD, „deocamdată”

Replica API 4 octombrie 2014 | 00:56 360

Social-democraţii spun că nu primesc chiar pe oricine

Social-democraţii spun că nu primesc chiar pe oricine

Până în prezent, doar primarul Anton Burcea, din Adamclisi, a profitat de aşa zisa „ordonanţă a lui Dragnea” şi a trecut la PSD, au anunţat vinerii şefii de campanie social-democraţi din Constanţa. „Legat de ordonanţă, pot să vă spun că nu vom primi pe oricine. Deocamdată nu avem ceva de spus în această privinţă. Vă asigurăm însă că nu facem presiuni asupra nici unui primar, că tot am auzit astfel de acuzaţii. Dacă cineva vrea să vină la PSD, analizpm şi acţionăm în consecinţă”, a declarat senatorul Nicolae Moga.

Social-democraţii au ţinut să infirme astfel zvonurile din ultimele zile, conform cărora primarul PNL de la Valu lui Traian, Florin Mitroi, s-ar fi înscris în PSD. „N-a avut nici o discuţie cu Mitroi”, a spus Moga, în timp ce Felix Stroe, celălalt lider de campanie pe judeţ, a completat imediat: „Deocamdată”. „Florin Mitroi nu a trecut la PSD, până în acest moment. Doar primarul de la Adamclisi a trecut la noi”, a precizat Stroe. Alături de şefii de campanie Moga şi Stroe, au mai fost prezenţi la conferinţa organizată de PSD senatorul Mircea Banias, din partea aliaţilor de la PC, Gheorghe Lipoveanu, reprezentant al UNPR şi viceprimarul Decebal Făgădău. Banias a precizat că PC îl va susţine pe Victor Ponta la prezidenţiale conform protocolului încheiat între cele două partide, dar acesta reprezenta oricum opţiunea conservatorilor: „Îl susţinem pe Ponta, conform protocolului, dar întâmplarea face chiar să credem că este cel mai bun candidat”. La rândul său, liderul UNPR Lipoveanu a anunţat şi echipa completă de parlamentari pe care se sprijină acum organizaţia Constanţa. „Suntem un partid tinerel. Am mers o perioadă de-a buşilea, acum mergem în picioare. Spunem asta pentru că UNPR Constanţa are dejua trei parlamentari foarte valoroşi: senatorul Marian Vasiliev, deputatul Andrei Răzvan Condurăţeanu şi, mai nou, deputatul Florin Gheorghe. Pe care, preşedintele UNPR, generalul Oprea, l-a desemnat preşedinte interimar al organizaţiei municipale Constanţa a UNPR”, a declarat Lipoveanu.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218