REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un ȘMECHER cu AUDI a găsit loc de PARCARE în MIJLOCUL drumului

Un ȘMECHER cu AUDI a găsit loc de PARCARE în MIJLOCUL drumului

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:00 4202

Se pare că, în Constanța, tupeul conducătorilor auto este fără margini, aceștia făcându-si un obicei din a-și parca autoturismele neregulamentar. Chiar dacă s-ar mai găsi locuri de parcare libere, din comoditate, șoferii staționează cu vehiculele fie prin stațiile de autobuz, fie pe trotuare, fie pe trecerile de pietoni ,ori în dreptul stațiilor de colectare a gunoiului. Problema parcărilor este la ordinea zile la Constanța, iar șoferii aruncă vina pe autoritățile locale pntru că nu le-au asigurat suficiente locuri, pentru că au introdus plata parcărilor ori că au montat stâlpișori, ultimele două acțiuni fiind extrem de contestate în rândul cetățenilor.

De data aceasta, în vizor a fost luat șoferul unui autoturism marca Audi, care, din comoditatea de a mai căuta un loc de parcare, și-a lăsat mașina în mijlocului drumului, blocând accesul pe o arteră dintr-un cartier constănțean. Ba mai mult decât atât, acesta a parcat chiar pe trecerea de pietoni. Ce-i drept, dungile zebrei erau cam șterse, dar nu atât de șterse încat să nu poata fi observate de oricine trecea prin zonă. Nu se știe de cât timp staționa bolidul luxos în zonă, dar este clar că a avut destul timp la dispoziție pentru a încurca circulația în cartier.

(foto din Ovidiu)

Surprins în fapt

Amintim că, recent, șoferul unui bolid de lux a fost surprins, de ceilalţi participanţi la trafic, în fapt, în timp ce era oprit pe o trecere depietoni, în localitatea constănţeană Ovidiu. Şoferul părea să nu dea “doi bani” pe isprava făcută, rămânând “pe poziții” minute în şir.

Dacă vreun pieton ar fi încercat să traverseze strada în acel moment, ar fi fost nevoit fie să ocolească autoturismul şi să traverseze ilegal, fie să îl deranjeze pe şofer, riscând să işte un scandal.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti la Mangalia si faceti ce vreti, nu exista politie...parcati, faceti liniute...politia doarme ptr binele tau. Ca e nationala sau locala, tot aia e.
2
0
Dovada ca degeaba masina este buna. O masina de calitate nu poate sa transmita calitati posesorului.
4
0
Si voi acuma Cica smecher ?! Neam prost , badaran, ghertoi, etc Care cum a luat permisul vai mama lui In Germania in secunda doi era manglit si la bani dar si puncte plus altele A doua oara se gandea de zece ori daca parcheaza in halul acesta .
7
1
Multa mwie.
3
3
Si ce te foote grija pe tine?,, exista lege pentru asta, care e probkema ta?!,
0
4
E ciorumbel.
7
0
3000 de euro deci nu e o masina de lux.nu exista termeni de comparatie intre o masina noua indiferent ca e logan sau alta marca de 10000 de euro si o tigaie cu peste 150 mii km la bord. revenind la subiect la noi politia face escorta si protejeaza tiganii,au alte preocupari.
15
2
Daca avea Logan, era smecher cu Logan ?
7
4
adica sa-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala, atitudine a luat si joiana aia de la pro tv si-a primit ce merita. Acum ca sta cu mufarina sparta vreo luna o sa tot aiba timp sa reflecteze.
1
11
Ati vazut cu ce s-a ales in capitala o femeie care a luat atitudine privind o parcare neregulamentara.Asa ca n-au decat sa intre cu masina unde vor, daca cei care trebuie sa vegheze la circulatia corecta legal au ochelari de cal.Atitudinea la noi te poate costa viata, pentru ca educatia si cultura nu mai primeaza. Si din pacate sunt din ce in ce mai multi din categoria celor fara bun simt,respect si educatie.
9
1
Dati-i foc cotetului si o sa vedeti cum se civilizeaza!
10
1
Un mitocan
12
0
Eba merita.
8
0
pe EBA ati amendato. pe astia de ce nu ?
9
0
Pt Ion Baston, pai daca-i regulezi familia faci alti pui de ciori? Pai ce-am facut? Nu e bine.
10
0
Nu cred ca poti fi atat de ingust la minte sa parchezi in felul asta. Cel mai probabil a ramas parcat asa cu o seara inainte cand acolo o fi fost ultima bucatica de loc liber. Dimineata s-a ridicat omul din pat mai tarziu, dupa ce deja cei din fata lui au plecat din zona. Asta nu inseamna ca nu trebuia sa fie responsabil si atent ca sa-si miste masina la prima modificare in configuratia masinilor parcate.
7
3
Pai daca Milteni sunt ocupati sa le spele masinile la interlopi
13
0
Voi santeti invidiosi ca el are Audi si voi Logan. Asa patesc si eu cand ies cu opelul meu frumos pe strada ma invidiaza lumea ca am masina nemteasca
4
14
Suspendat permisul pe un an cu reexaminare si amenda maxima acestor ciori.
14
0
Pentru acest sofer amenda maxima si suspendarea carnetului de sofer 30 de zile.
13
0
nu smecher baprostan taran cu haudi,asacum sint cam 90% .Se da un teste de prpstie cind iti cumperi audi,camajorotatea conduc ca niste teactoristi mirlani ce sint.La mai julti in sant!scapam de rablele poluante.ba politie,luati.le ba talonul la rablele care scot fum si duceti.va direct la ala care le.a dat itpul ca sa.l inteebati de spaga luata!
14
3
UN BORIT DE CIOARA SA II REGULEZ MAMA SORA SI FIIICA SI PE EL !
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614