REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un ŞMECHER „cu relaţii” a amenajat, ILEGAL, o parcare, ocupând jumătate de stradă

Un ŞMECHER „cu relaţii” a amenajat, ILEGAL, o parcare, ocupând jumătate de stradă

Replica API 16 iunie 2020 | 00:00 7915

Sătul să aștepte ca autoritățile să rezolve problema lipsei de locuri de parcare, un constănțean a luat inițiativă și a construit, în Tomis Plus, ceea ce se dorește a fi o parcare, ocupând aproape jumătate de stradă.

Mai mulți vecini ai “constructorului” i-au atras atenția asupra neregulilor constatate, însă au fost liniștiți de acesta, care le-a transmis că are “relații foarte mari”. Parcarea improvizată a fost construită fără autorizație, pe domeniul public, la intersecția străzilor Napoli cu Monaco, din cartierul constănțean Tomis Plus.

Reprezentanții Primăria Municipiului Constanța au fost contactați în legătură cu problema sesizată de constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Plus, însă nu ne-au putut confirma existența unei autorizații emise pentru construirea unei parcări în acea zonă. „Vom verifica și vom lua măsurile care se impun”, ne-au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alooo bree replica, acolo nu este bre tomis plus,este undeva in spate la boreal.
0
1
Primarie machidoneasca,comportamentul cetatenilor tot machidonesc.
4
0
Cand construiesti pe terenul tau e normal sa faca gura cei din boreal doar au iesit cu peste 2 metri in strada si nu mai face nimeni gura. Fagadau de ce nu a vrut sa ia strazile in primire si sa le asfalteze ? Pentru ca nu are voturi de la noi si nici nu o sa aiba
1
0
Domnul Fagadau nu a vrut sa ia strazile in primire si sa le asfalteze asa cum a facut in palazu mare..omul a facut trotuar pe terenul lui
2
1
Va sparg botu de romani prosti. PSDeul este la putere. Primarie PSD face ce vrea. Fraierii sa marce banu la BABU.
2
6
ce strazi sunt astea fara trotuar? ...exact ca la tara ....mai dai si o gramada de bani pe colibele alea
6
3
Nu are voie, sa parcheze la intersectia strazilor, sa se autosesizeze Politia Rutiera pt ca e coltul intersectiei si obtureaza vizibilitatea!!!
8
1
am dat 2000 eur spaga, ce pula mea. Sa vina aia de la confort urban si sa imi dea spaga inapoi
6
4
Bai durule tu in prostia ta nu iti dai seama ca aprobi"ca sa nu spun" ca indemni oameni la incalcarea legi cand spui ca asta nu a facut decat o parcare si pe altul care a facut un bloc ilegal nu il vede nimemi,pai dupa mintea ta aia proasta daca un tigan ti-a furat doar 1000 de lei lu ala ce sa-i faci ca doar nu spart asfaltul intr-o strada sa isi faca el parcare ca asta ci a furat si el doar 1000 de lei.
6
0
Sub conducerea lui Decebal Fagadau, Constanta a ajuns ca in anii lui Gheorghe Mihaesi, cand fiecare facea ce voia, relatii daca aveai erai smeker. Astazi asa este Constanta: urat, gri, neingrijit, ai relatii esti tare, nemodernizat, oribil.
23
2
cumparati o sacosa de cuie, si multa scartaietoare dinaia si io aruncati pe cimentu proasapat cu totu o sa se bucure de parcare, futttui rasaaa de gaozar jegos cu relatiile lui cacamas pe mortnatu maicasii sau ii plantati cuiele cu varfu in sus in ciment cand so usca sa vedeti ce da prostu cu barosu si isistrica si lucrarea hahaha
16
0
Alta tziganie si Tomis Plus.
16
1
Asta a favut o parcare si il sanctionati. Pai unu a facut un bloc fara autorizatie si nu i-ati facut nimic. Ce fel de dreptate mai e?
17
5
Astia de la primarie sunt ca barbatul ipotent, el nu isi face treaba dar nu lasa pe altul in locul lui
16
1
CU FAGABOU !!!
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102