REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un șofer a fost prins că circula cu 243 km/h, pe autostradă, cu trei copii în mașină

Un șofer a fost prins că circula cu 243 km/h, pe autostradă, cu trei copii în mașină

A.F. 2 iunie 2023 | 17:54 2015

Un bărbat din Buzău a fost prins astăzi că circula pe sectorul de autostradă A3, din RâÈ™nov, cu 243 de kilometri pe oră. În maÈ™ină se mai aflau trei copii.

Un sofer a fost prins ca circula cu 243 km/h, pe autostrada, cu trei copii in masina

PoliÈ›iÈ™tii din cadrul PoliÈ›iei StaÈ›iunii RâÈ™nov au surprins astăzi cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în judeÈ›ul BraÈ™ov.

"Recordul" a fost înregistrat în cadrul unei acÈ›iuni pe care poliÈ›iÈ™tii braÈ™oveni au organizat-o pentru a menÈ›ine climatul de siguranță rutieră pe drumurile publice din judeÈ›, în contextul minivacanÈ›ei prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creÈ™tere a numărului de vehicule È™i turiÈ™ti, potrivit Mediafax.

După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din judeÈ›ul Buzău, poliÈ›iÈ™tii au fost extrem de îngrijoraÈ›i când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alÈ›i trei copii, pentru care È™oferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său.

Șoferul a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, ceea ce a făcut ca deplasarea să fie continuată de o altă persoană, citează antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Roxi si altzi ca ea. Are dreptate Gigi cand scrie articole in care se bucura ca a mai murit inca un shofer din cauza vitezei excesive,cu toate ca se spune ca despre morti sa vorbim numai de bine,la drept vorbind si eu ma bucur cand mai crapa cate un vitezoman pentru ca asha a mai scapat alt shofer nevinovat care ar fi putut sa fie ucis sau nenorocit pe viata de un nenorocit dasta care pana mai ieri conducea caruta cu cai si ajuns in masina se crede regele shoselelor.
1
0
Escu, tu pe autostradamergi cu 100 la ora sa faci economie. Loganul tau prinde 200 la ora in cadere libera.
0
5
Escule, sunteti unul si-acelasi, sa mi-o molfaiti ma neputinciosilor. Viteza pe autostrada e viteza maxima pe care o duce masina in 80 la suta din situatii. Daca voi o aveti scurta, ghinion. Daca se intampla o nenorocire, li se intampla celor care merg prudent cu 100 la ora, ca se stiu incompetenti si cu toate asta nu stau acasa.
1
6
Pentru Roxi si altzi ca ea,aici nu este vorba despre cine are mashina mai tare ci de respectarea legi,daca in lege scrie ceva atunci lucrul ala trebuie respectat daca esti shofer caci mai circula si alte masini pe shosele,legea este lege indiferent de masina pe care o are un shofer sau altul care circula pe shosele,ai inteles cum sta treaba tu Roxi vaco p*****a ce esti.
4
1
Inconstienti, daca se intampla o nenorocire asa era scris, scrisul ti l mai faci si tu regulile de circulatie sunt facute cu cap daca s ar respecta de toti nu vom mai avea morti pe sosele, de vina sunt si producatorii de masini care fac masinile sa meraga peste viteza legala si ne mai miram ca si creste poluare
4
1
Luat carnetul urgent pe viata, asa vor putea creste copii sanatosi si-n siguranta!
6
1
Poți să mă poopi in carici fara sa te apleci masardisto?
4
3
Daca un asemenea inconstient v-ar accidenta, ca sa nu spun daca v-ar "duce" pe lumea cealalta pe cineva drag voua, sunt convins ca parerea exprimara mai jos ar fi cu totul alta!!! Ce ziceti??? Ca sa nu mai spun ca tembelul era cu 3 copii in masina!!!!! S-a si gasit in fata cui sa se laude "ca are masina"!!!!! FARA PERMIS PE VIATA!!!!
10
1
roxy are dreptate, singura grija a romanului sarac e sa moara si capra vecinului, iar daca opelasul lui astra clasic se dezmembreaza la 180kmh, isi inchipuie ca 250kmh e cine stie ce viteza.
2
11
Daca are cineva masina adevarata, sar toti pe el. Asa e Romania
2
16
Adevarul e că atunci când ai Opel îți vine să îi dai talpă nu glumă
4
4
1 an inchisoare si fara permis pe viata; 2 ani la a 2 a abatere, adica prins fara permis, s.a.m.d.
10
1
DUBA SI SUSPENDAREA DEFINITIVA A PERMISULUI DE CONDUCERE.ACESTI CACATI CARE SE DAU MARI JIGODII PE SOSEA SI SE PISA PE PARTICIPANTII LA TRAFIC AR TREBUIE LASATI DEFINITIV DE PERMIS
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367