REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un șofer a TĂIAT linia CONTINUĂ și a provocat HAOS: motociclist FĂRĂ PERMIS, PROIECTAT într-o mașină parcată

Un șofer a TĂIAT linia CONTINUĂ și a provocat HAOS: motociclist FĂRĂ PERMIS, PROIECTAT într-o mașină parcată

Replica API 23 februarie 2020 | 19:28 998

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 23 februarie a.c., pe DN 22C, în sat Făclia, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, un autovehicul şi o motocicletă au fost implicate și o persoană rănită. Victima este conştientă.

foto: arhivă

Ce spun poliţiştii:

Duminică, în jurul orei 16.55, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism pe DN 22C, în localitatea Făclia, dinspre Cernavodă către Medgidia și, când a ajuns în dreptul unui popas, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu fără să se asigure, cu intenția de a intra în parcarea popasului, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 32 de ani, pe DN 22C, în aceeași direcție de mers, și care, în momentul impactului, se afla în depășirea autoturismului.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectata către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.

Conducătorul de motocicletă nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul condus.

În cauză au fost declanșate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Totodată, și conducătorului de motocicletă i s-a întocmit dosar penal, dar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bulangiule!Esti unul de la Locala din Cernavoda care trebuie desfiintata urgent,sa treaca la marar,patrunjel si alte legume!Muie cu pula plina de cacat bulangiule!
3
0
se va instala criza mondiala coronavirus va aliemnta criza mondiala economia se va duce in cap hotelurile se vor duce in cap transporturile se vor duce in cap o sa fie jale mare aveti grija vor muri minim 20 milioane de oameni in lume pana in octombrie , turismul la constanta o sa fie jale anul asta pt ca nu o sa mai avem turisti , si multi nu vor mai veni la mare , granitile se vor inchide, aveti grija pe ce aruncati bani orice investitie acum e paguboasa
1
0
Si de ce puneti poza din mamaia. Nu ati gasit pe cineva sa trimita poza pe whatapp originala
5
0
Suntem U.P.U Constanta si asteptam organe de la tine.Ne pard rau ca te faceai ingerasi boschetarule
4
5
Ba ratatule tu alte comentarii nu mai ai
5
12
Desfiintati locali ca si asa nu ma deranjaza,ei la tura de noapte la Cernavoda si in wekeend dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!Comandasu stie!
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218