REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un ŞOFER aproape de COMĂ ALCOOLICĂ a trecut, la milimetru, pe lângă o TRAGEDIE

Un ŞOFER aproape de COMĂ ALCOOLICĂ a trecut, la milimetru, pe lângă o TRAGEDIE

Replica API 8 octombrie 2020 | 20:02 2676

Bart Adrian Nicuşor, din Constanţa, mort de beat, a făcut circ în curtea unei societăți comerciale din zona Industrială a municipiului Constanța. Acesta a tot lovit un perete, un angajat reușind să-l facă să se oprească, sunând la 112. Explicația turmentatului a fost: "Încercam să parchez…". Numai că avea o alcoolemie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul băuse 300 de ml de vodcă

Conform rechizitoriului administrat, Bart Adrian Nicuşor, şofer de profesie, a condus un autoturism în incinta unei societăți comerciale, situată pe strada Celulozei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Mai exact, bărbatul rula haotic și a tot lovit un perete. Un angajat a intervenit și a reușit să-l oprească, i-a luat cheile de la autovehicul și a sunat la 112.

Oamenii legii au ajuns cu promptitudine la fața locului și l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Explicația acestuia a fost că voia să parcheze și nu a mai fost lăsat, nici el nu știe motivul. A fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conform declaraţiilor sale, şoferul băuse înainte 300 de ml de vodcă.

Ce a spus instanţa

Instanţa a luat în considerare faptul că inculpatul şi-a recunoscut faptele, şi că nu are antecedente penale.

Instanţa a decis condamnarea lui Bart Adrian Nicuşor la pedeapsa de 1 an închisoarea cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pericolul a fost inlaturat de un angajat. In luna ianuarie un betiv a omorat un om. Fostul prefect Albu, beat , a omorat un om. Eu cred ca acesti criminali nu au dreptul sa mai conduca. Asta, poate ca sunt obiectiv pt ca am pierdut in prieten omorat de un betiv...
5
0
Si sofer de profesie?! Interesant ce companie il va mai angaja. E ca si cum ai pune un violator psihopat sa fie supraveghetor la un internat de fete,intr-o zona izolata si cu complici in randul angajatilor.Avem legi slabe si incurajatoare pentru infractorii potantiali sau cu experienta.
5
0
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
1
2
Daca mai si omora un om nevinovat lua 3 ani cu suspendare. Daca fura o gaina lua 2 ani cu executare
10
0
ca si jurnalistii!!! Care-i milimetrul si care-i tragedia?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614