REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un șofer beat a LOVIT un polițist după accident. A fost arestat preventiv!

Un șofer beat a LOVIT un polițist după accident. A fost arestat preventiv!

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:00 373

TUPEU!

TUPEU!

Un șofer beat a provocat un accident de circulație sâmbătă seară, în Constanța. Bărbatul, S. Beadin, din Medgidia, a făcut un adevărat circ în momentul în care polițiștii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Menționăm că șoferul l-a amenințat pe unul din polițiști, dar l-a și lovit. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Cum s-a petrecut totul? Sâmbătă, 15 decembrie, a.c., în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, dinspre strada Dezrobirii, iar la intersecția cu sensul giratoriu din dreptul aleii de acces către bulevardul Aurel Vlaicu nu ar fi acrodat prioritate unui alt autoturism, condus în sensul giratoriu de un alt bărbat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Năvodari. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Culmea, șofer a devenit agresiv și a adus amenințări unui polițist din cadrul Poliției Rutiere Constanța, care se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu. În urma probelor, s-a stabilit că avea 1.90 concentratie alcool în sânge. În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe conducătorul auto pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța, fiind propus spre arestare preventivă. Judecătoria Constanţa a emis, astfel, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă!

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuia sa-l omoare pe jegul garcescogaborez
0
0
S beadin,capatana de oaie din medgidia,orasul plin de tataroi si machidoni unde pute a branza si seu de oaie
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614