REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un ŞOFER cu MĂMĂLIGA în geam a ‘SCHIMBAT’ REGULILE în TRAFIC

Un ŞOFER cu MĂMĂLIGA în geam a ‘SCHIMBAT’ REGULILE în TRAFIC

Replica API 28 august 2020 | 00:45 2621

Şoferii constănţeni se numără printre ce mai teribilişti din ţară, după cum afirmă chiar instructorii auto care au de aface, zilnic, cu ei. Nu este de mirare că nici regulile pe care ar trebui să le aplice în trafic sunt ignorate de cei mai mulţi dintre şoferi, ajungând astfel să provoace incidente destul de grave pe arterele Constanţei.

Recent, un şofer începător a încălcat orice regulă de circulaţie, dar mai ales orice regulă a bunului simţ, atunci când şi-a parcat autoturismul pe trecerea de pietoni. Parcat pe o arteră aglomerată din municipiul Constanţa, acesta a împiedicat accesul pietonilor pe trecere şi traversarea străzii, de către aceştia, în condiţii de siguranţă. Ieşit de doar câteva luni de pe băncile şcolii, şoferul începător a sfidat parcă intenţionat Codul Rutier şi instituţia Poliţiei.

click pe imagine

Ce riscă

Pe lânga faptul ca a restricţionat circulaţia pietonilor, şoferul care are mămăliga în geam şi care şi-a lăsat maşina pe trecerea de pietoni, a staţionat şi neregulamentar. Codul Rutier interzice oprirea voluntară a vehiculelor la mai puţin de 25 de metri înainte şi după marcajele de trecere pentru pietoni, deci şi pe acestea. Acum, şoferul riscă să primească între 2 şi 3 puncte de penalizare şi o amendă care ajunge pană la 600 de lei.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaliga ai avut si tu tzarane, acum o ai intre dinti fmm!
1
0
sa le sugi tu pula astora cu audi, ciumpalacule care faci naveta u logan!!!
18
6
In fiecare zi sunt sute de astfel de cazuri. Voi faceti o stire din asta?
3
1
Cand ai cotetz nemtesc esti mai cu coaie!
4
0
Chiar daca au avut instructori buni si pana la examen au fost in regula,multi incep apoi sa-si dea aere de ,,furios si iute'',de cascadori experti. Crezand ca ceilaltii ii adimra,nu ii injura cum este de fapt in realitate,dilimandrosii se fac de cacat coducand prost si periculos.
7
0
mie imi place cind proastele in "gip" intra in giratoriu se opresc si se uita in ochii tai nestiind ce are de facut .
12
1
Trebuia sa i se dea foc la masina.
2
1
astia cu audi sint retarzi 98%. instructorii cta,fosti tractoristi,panarame,gagici,habarn.au ce.i ala sens giratoriu si reguli,asa ca ce sa.i jnvete pe tarani? bamirletzilor,unde va grabiti cind ai sens giratoiru in fata si ambele benzi sint ocupate?? ieri o prostanca cu jepalau vroia sa depasesca doua masini,tricotindu.le,la iesirea din cta,ora 18,trafic ca la baalmuc. verificati bouarii instructori!
10
18
Stimata doamna sau domnisoara Diana Maximiuc, nu va este jena de titlul articolului dumneavoastra ? Sau chiar de articol, in general ?
8
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218