REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un ȘOFER de AUTOBUZ, plin cu CĂLĂTORI, a luat-o RAZNA pe CONTRASENS! VIDEO

Un ȘOFER de AUTOBUZ, plin cu CĂLĂTORI, a luat-o RAZNA pe CONTRASENS! VIDEO

Replica API 22 iulie 2020 | 00:07 8789

Șoferul unui autobuz CT Bus, care circulă pe linia 3, a fost filmat de un participant la trafic în timp ce depășea o coloană de autoturisme, încălcând linia dublă continuă. Scena a fost filmată în urmă cu câteva zile și a avut loc pe bulevardul Tomis, în zona Boema.

Sătul să aștepte la semafor, în imagini se poate observa cum șoferul autobuzului nu are nicio reținere în a apăsa pedala de accelerație și a încălca linia dublă continuă pe unele dintre cele mai circulate bulevarde din Constanța.

Cel mai probabil, conducătorul auto a recurs la acest gest extrem de riscant, pentru a nu mai aștepta după coada de autoturisme formată la semafor, fără a se gândi însă că transportă pasageri și nu cartofi.

Contactați pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acest caz, reprezentanții CT Bus ne-au precizat că în prezent se desfășoară o anchetă internă în urma vizionării imaginilor.

Video:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amenda permis suspendat si fara drept de a profesa....stop...poate parea drastic dar daca face o data mai face si alta data poate fi rau....
1
0
mai lucreaza soferu acolo?
2
0
Politia nu se autosesizeaza? Numarul de inmatriculare se vede clar. Cretinul asta trebuie sa ramana fara carnet, fara serviciu si, eventual, sa faca si ceva luni de detentie. Cum isi permite sa puna in pericol de moarte oameni nevinovati: participanti la trafic, trecatori, calatori aflati in autobuz etc. Cine mortii ma-sii se crede? Iar idiotii de mai jos, care ii tin partea, merita aceeasi soarta!
15
2
Multi de aici sunteti niste scursuri, ati face mai bine omenirii daca ati sfarsi sub vreun autobuz. Sila maxima, jegurilor
4
2
Esti prostu 'care dormea pe el la semafor???
8
1
Pentru toti prostii care justifica gestul soferului de autobuz. Sunteti niste jeguri, sper ca nu aveti permis de conducere
7
10
Inconstient la volan, fie ca are grafic fie ca nu, codul rutier e facut sa nu fie incalcat, mai ales ca ai si pasageri, e linie dubla continua, sa lase permisul.
13
4
Sa ne bagam pula-n site-ul vostru de cacat.faceti bani din google
6
7
De asta ne merge ''bine''!!!! Fiindca faceti din orice rahat o stire si fiindca oamenii au ajuns sa se isterizeze ca prostii din te miri ce!!!
17
11
Acum cu o camera de bord toti sunteti justiriari in plm. Si astia de la ct bus ce dracu' sa ii faca omului. Cand sunt in intarziere,ii injuram,cand merg cu viteza,ii injuram. La ce trafic e in oras,pun pariu ca ala nu era in grafic si era mai panicat din cauza asta decat ca calca linia. De cate ori va ganditi si la ei!? Eu merg des cu autobuzul. Ii vad cum ii trec ape ape,cand nu au timp sa manance ca ii intreaba lumea de toate cacaturile ca la info chiosc. Sau ca nu au timp nici sa se usureze ca sunt intarziati. Aruncati cu piatra voi fara de pacat . Va cacati pe voi,perfectilor.
35
18
In loc de biserici pe trotuar mai bine largeau bulevardul , in intersectia aia este mare nevoie de 3 benzi pe Tomis !
47
5
Cand prostii au pareri ...tu esti printre ei. Taci in plm de retardat cu manevra ta "in siguranta " idiotule
29
10
cand furi autobuzul in GTA.
23
3
Probabil ca are un grafic de respectat , nu poate dormi in semafor ca toti gusterii si turnatorii la ziar , manevra s-a facut in siguranta....cine circula des prin zona cunoaste situatia , toti adormitii care merg inainte vor pe banda 2 unde multa lume vrea sa faca stanga
23
23
Arata misto noul forza horizon 5.
19
1
din pacate asistam din ce in ce mai des la asemenea prestatii , sa veniti odata seara prin p6 sa vedeti acolo cum alearga ct bus viteze de peste 10 km h
9
4
Ar trebui sa se lase de soferie si sa intre in PNL,unde ar avea sanse mari de promovare Nici alora nu le pasa de restul oamenilor si merg pe cai contrare chiar liberalismului . Revenind la fapta in sine,multi soferi ,asa zisii profesionisti circula d'am pulea,stau pe retele sociale in timpul mersului,fac tot ce e mai bine pentru a pune in pericol calatorii sau pe ceilalti participanti la trafic,aici fiind vorba inclusiv de cei ce transporta marfa.
6
25
Asta nu e zona Boema. E Tomis 3
19
1
soferul stia ca poate face manevra in siguranta, nu va veni nimic din fata,experienta frate.
21
26
Furau motorina
11
6
Soferul , cel plin cu calatori si cu autobuzul .... razna ! Ziaristii pwlii !
14
3
Sofer plin cu calatori?
14
3
SA PORTI CU PLACERE NOUA CAMASA !
4
5
Bine ba, asta e baiatul meu!
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614