REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un şofer din Constanţa a prezentat poliţiştilor un permis FALSIFICAT!

Un şofer din Constanţa a prezentat poliţiştilor un permis FALSIFICAT!

Replica API 2 aprilie 2018 | 01:45 472

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 30 martie a.c., au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Lespezi, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Sudului, din localitatea Băneasa, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, acesta prezentând polițiștilor un permis de conducere falsificat. În cauză a fost întocmit dosar penal!

Potrivit Art. 335 Noul Cod Penal:

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(3) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) sau sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive, potrivit legeaz.net.

Totodată, la mijloc este vorba şi de fals şi uz de fals!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omoarai pe tigani eugen nici unul sa nu aiba permis
1
0
Agppmiticamiscuspagarucernavodaeramlabascamadoream.
0
0
Eugen la facut prostilor! Fugiti ca sobolanii cand il vedeti. Il barfiti in toate barurile si cand va opreste tremura chilotii pe voi
1
0
Moarte turcilor si moarte machidonilor!!!!!!!!!
5
2
La Cernavoda sunt proxeneti care nu au nicio clasa primara si totusi conduc limuzine de lux .
4
0
Prostu a crezut ca sunt de munca eu dar venise rutiera de la constanta
5
0
Atentie IPJ Constanta in comuna Costinesti se circula beat la volan ! Politia Costinesti complice la aceste ilegalitati incepand de la seful de post Racaru,primar Cristea Traian si acolitii lui fratii Balanii,Batariga Tudor.Se stie primarul prieten de-o viata cu Dancu ,motiv pentru care isi permit atat el cat si seful politiei.Cum sa nu-si permita si alti conducatori din comuna sa le urmeze viciul daca asa se practica in Costinesti vazand-ui zi de zi in astfel de conditii !TTREZIREA Traiane ca ne-ai dus comuna in sapa de lemn cu betivii si hotii tai !
5
0
Soferul, vazand ca are un Cap de creta in stanga, a zis ca, tot avand o guma de prezevativ la el, sa faca sex cu Capul de creta: daca greseste aratand permisul, isi poate repara greseala tragand guma peste Capul de creta.
2
1
Te doaren pl
1
0
vai de curu vostru! impuscati va dracului amandoi!
3
0
Lefter Costel vreau sa fac dragoste cu tine fara prezervativ sa imi bagi p in curu meu negru de tiganus coclit!
9
2
Si daca prezinti un permis valabil din partea unei panarame ca mine are vre-un sens?.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367