REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un șofer fără permis a provocat un accident rutier și a FUGIT! A fost găsit în Valu lui Traian

Un șofer fără permis a provocat un accident rutier și a FUGIT! A fost găsit în Valu lui Traian

Replica API 17 octombrie 2018 | 00:17 384

Un tânăr cu antecedente penale în Spania a făcut-o lată și în Constanța. Acesta a condus un autoturism chiar dacă nu avea permis și a provocat un accident rutier, după care a fugit de la fața locului, abandonându-și mașina. A fost găsit la scurt timp la domiciliul său, în Valu lui Traian. Menționăm și faptul că acesta a fost implicat într-un scandal de proporții în Valu, când mai multe persoane s-au bătut cu furci și topoare. El a avut atunci calitatea de victimă. Nu la fel putem spune și acum, când a fost băgat după gratii.

Incidentul s-a petrecut la data de 14 octombrie a.c., ora 21.30, când un bărbat, în vârstă de 33 de ani, fiind vorba de Francisc Zeller din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre Valu lui Traian către municipiul Constanța, iar la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Bucegi, nu a păstrat o distanță de siguranță și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula în aceeași direcție de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din al doilea autoturism. După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție, abandonând autoturismul pe strada Mureșului.

Polițiștii constănțeni l-au depistat pe conducătorul auto și au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

La data de 15 octombrie, bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, fiind introdus în arestul IPJ Constanța, iar la data de 16 octombrie a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. De menționat faptul că, respectivul bărbat a savârșit mai multe infracțiuni pe teritoriul Spaniei (regimul rutier, furt și tâlhărie).

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot n-a plecat diaspora acasa???
0
0
Spaga la permise in ct merge spaga pe intermediar
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369