REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un șofer implicat într-un ACCIDENT a făcut VÂLVĂ pe internet că i-au DISPĂRUT bunurile. Erau la Poliție

Un șofer implicat într-un ACCIDENT a făcut VÂLVĂ pe internet că i-au DISPĂRUT bunurile. Erau la Poliție

Replica API 1 septembrie 2020 | 22:22 2156

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în zona Hanul Morii. Ulterior, unul din șoferii implicați a constatat că din autoturism îi lipsesc mai multe bunuri personale. În acest sens, bărbatul a cerut ajutorul oamenilor, pe Facebook. Unde îi erau lucrurile? La Poliție.

Un accident rutier grav a avut loc între localităţile Hârşova şi Stupina, zona Hanul Morii,, sâmbătă 29 august. În urma acestuia, şoferul a rămas încarcerat însă, conștient. Mai apoi, acesta a fost scos de pompieri şi transportat la spital. Rudele sosite la accident au constatat că din maşina acestuia lipsesc mai multe bunuri.

După accident, acesta a făcut o postare publică pe o pagină de Facebook în care cerea ajutorul martorilor pentru a-i fi găsite lucrurile personale. Conform bărbatului, din mașină îi lipsea un laptop, un ghiozdan dar și o cameră de bord.

Apelul de pe pagina de Facebook

„Vă salut! Azi am avut accident în drum spre Constanța, la Hanul Morii (eu am fost cu Logan) ,și mi-au dispărut din mașina câteva lucruri. Va rog dacă vreți să ajutați, dați share și îl rog pe cel le-a luat să mi le înapoieze. Este vorba de un laptop și o cameră de mașină!” a scris bărbatul pe o pagină de socializare.

Lucrurile bărbatului sunt la Poliție

În acest caz, reprezentantul IPJ Constanța a ținut să aducă lămuriri și să anunțe că bunurile bărbatului sunt în custodia Biroului Accidente. „Bunurile bărbatului în cauză au fost ridicate de criminaliștii care au efectuat cercetarea la fata locului după accidentul rutier și se afla în custodia Serviciului Rutier Constanța - Biroul Accidente” a declarat reprezentantul IPJ Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le facea militia pierdute...se mai cunosc cazuri !
1
0
Hotului de hot ai este frica fmm!
1
1
Jegosul ...
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218