REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un spărgător şi un proxenet căutaţi de autorităţile din Germania, prinşi la Constanţa

Un spărgător şi un proxenet căutaţi de autorităţile din Germania, prinşi la Constanţa

Replica API 18 noiembrie 2017 | 00:00 339

Mandate europene de arestare

Mandate europene de arestare

Iosif Baiculescu (sursa Facebook)

Doi bărbați căutați de autoritățile germane au fost depistați de polițiștii constănțeni, pe numele lor fiind emise mandate europene de arestare. Astfel, polițiștii Serviciului Investigații Criminale l-au depistat, vineri, 17 noiembrie, pe Genghiz Ismail, în vârstă de 44 de ani, din Constanța, care era căutat internațional pentru comiterea infracțiunii de proxenetism pe teritoriul Germaniei.Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J.

Tot pe data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Mangalia l-au depistat pe Iosif Băiculescu, de 28 de ani, din Mangalia, pe numele căruia autoritățile judiciare germane emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de furt și distrugere. Individul se ocupa cu furtul din locuințe, unde intra prin efracție, prin spargerea ușilor sau a ferestrelor, de unde rezultă cele două infracțiuni menționate.

De precizat că legea penală germană prevede și sancționează separat cele două fapte și nu le tratează ca fiind una singură, precum Codul Penal Român (furtul calificat). Tânărul se află, în prezent, în arest la domiciliu, pentru alte infracțiuni comise pe teritoriul României, după întoarcerea din Germania. Astfel, după ce va expira măsura preventivă din România, urmează a fi extrădat în vederea cercetării pentru faptele comise în Germania.

Daniel Albu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MOARTE TIGANILOR !!!
2
0
Sa mai vina din Germania cand o verni tata din groapa.Astia sunt hoti parati ,nu au invatat nimic in tara lor.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218