REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un spectacol gratuit și un weekend cu trei comedii la Teatrul de Stat Constanța

Un spectacol gratuit și un weekend cu trei comedii la Teatrul de Stat Constanța

Replica API 12 noiembrie 2019 | 03:45 454

Actorii Teatrului de Stat Constanța participă în luna noiembrie la extrem de multe spectacole ce garantează că vor cuceri inimile constănțenilor. În această săptămână vor avea loc un spectacol gratuit și un weekend cu trei comedii la Teatrul de Stat Constanța.

Înaintea weekend-ului teatral, constănțenii vor avea prilejul să vizioneze miercuri, 13 noiembrie de la ora 19:00, spectacolul „Babyblues”, o producție a asociației Cultură’n Șură, care vorbește despre experiența de a fi mamă în societatea românească. Teatrul constănțean își arată astfel susținerea pentru proiecte cu temă socială, făcând totodată o punte de legătură cu mediul independent. Spectacolul s-a născut din nevoia de a discuta despre un subiect sensibil - depresia post-natală și greutățile prin care trec mamele în societatea românească, și a reieșit un spectacol ca-n viață: plângi și-apoi râzi când îți amintești de ce-ai plâns cândva. Regia și dramaturgia: Victor Olăhuț, în distribuție: Lavinia Cosma, Florentina Năstase, Ana Turos, interviuri: Alina Căprioară, transcrieri: Adriana Sână. Intrarea este gratuită, pe bază de rezervare printr-un mesaj la rezervari@culturansura.ro sau la numarul de telefon 0730.959.793, menționând numele, orașul și numărul de locuri dorite. Vineri, 15 noiembrie, de la ora 19.00, revine „URSUL”, o farsă de A.P. Cehov, spectacol cu mare succes la public și selecționat în mai multe festivaluri, o bijuterie teatrală creată de Felix Alexa, regizorul Teatrului Național din București. În distribuţie: Dana Dumitrescu, Marius Bodochi şi Marian Adochiţei. Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 19.00, Teatrul de Stat Constanța prezintă cea mai recentă premieră a sa, spectacolul „Memoria apei” de Shelagh Stephenson. Regia și traducerea textului sunt semnate de Vladimir Anton, iar scenografia este realizată de Maria Miu. Lighting design: Lucian Moga. Trei surori se întâlnesc, după mulți ani în care nu s-au văzut, cu ocazia tristă a înmormântării mamei lor. În ciuda despărțirii îndelungate, își reiau, cu naturalețe, rolurile și pozițiile în familie, rememorând întâmplări din copilărie, reînviind rivalități și certuri vechi, ceea ce dă naștere unor scene de un umor savuros. Duminică, 17 noiembrie, de la ora 19:00, se joacă din nou „Gaițele”, de Alexandru Kirițescu, în regia lui Lucian Iancu.

Biletele la spectacolele Teatrului de Stat Constanța se pot achiziționa fie online, prin platforma mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11), la următoarele prețuri: 40 lei (lojă), 30 lei (stal), 20 lei (balcon) și 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ne trebue noua teatru daca avem la televizor in fiecare zi Las Fierbinti?? Este serealu meu preferat si toti actori sant supertari
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614