REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un student a făcut-o lată, la Constanța! S-a speriat și a ”bușit” mașina Poliției!

Un student a făcut-o lată, la Constanța! S-a speriat și a ”bușit” mașina Poliției!

Replica API 24 octombrie 2017 | 13:38 406

Când să fie tras pe dreapta…

Când să fie tras pe dreapta…

Există șoferi care susțin că li se înmoaie picioarele pe pedale atunci când văd un echipaj de Poliție, chiar dacă sunt în regulă din punct de vedere legal. Se pare că din această categorie face parte și un tânăr arab, student în Constanța, care a apăsat accelerația și a intrat direct în autospeciala oamenilor legii, după care ar fi încercat să fugă pe câmp. Cel care a ajuns la spital a fost chiar el. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, student la Universitatea Ovidius, la data de 24 octombrie a.c., a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis către Lăpușneanu. În zona magazinului Penny se afla o autospecială de Poliție, care staționa pe marginea părții carosabile, iar echipajul i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii, trăgând de volan și intrând în coliziune cu autospeciala, după care ar fi încercat să fugă, fiind prins la scurt timp. Șoferul în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest și ulterior a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămate corporală din culpă. Potrivit informațiilor noastre, se pare că tânărul s-a speriat, acesta fiind motivul din pricina căruia a produs accidentul rutier.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu relatati adevarul ? Arabul nu a oprit la semnalul poltistilor rutieri !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218