REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un student israelian a fost tâlhărit de două prostituate şi proxeneţii lor

Un student israelian a fost tâlhărit de două prostituate şi proxeneţii lor

Replica API 7 martie 2012 | 00:00 128

A vrut clipe de neuitat, şi chiar de asta a avut parte

A vrut clipe de neuitat, şi chiar de asta a avut parte

Un israelian, student la Constanţa, a avut "bucuria" de a fi deposedat de bani şi bunuri, după ce a intrat în apartamentul în care locuia cu două prostituate. Iniţial, bărbatul a intrat în casă cu prostituatele, dar ulterior au apărut şi doi bărbaţi - proxeneţii femeilor. Partea bună este că, totuşi, după ce a fost tâlhărit "ca la carte" de cei 4 "oaspeţi", tânărul de 21 de ani a avut puterea să sune la 112 pentru a alerta Poliţia. Incidentul a avut loc pe 24 februarie, când poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de studentul în cauză, care reclama că, în cursul nopţii precedente, a fost imobilizat şi agresat în apartamentul din Constanţa în care locuieşte, de mai multe persoane, iar apoi deposedat de un laptop şi suma de 1.500 euro.

Oamenii legii au stabilit faptul că reclamantul nu prezenta leziuni vizibile la nivelul feţei şi al membrelor, însă mirosea groaznic a alcool şi era incoerent în declaraţii. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că în seara respectivă, tânărul a contactat o femeie, pe care a invitat-o în apartamentul său. Din vizionarea imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere a reieşit faptul victima a intrat în scara blocului însoţit de două persoane de sex feminin şi a ieşit după aproximativ o oră, reintrând apoi cu cele două fete, dar şi cu doi indivizi. La scurt timp din scara blocului au ieşit cele două fete, una dintre ele având asupra ei un obiect.

Suspecţi reţinuţi

Pe parcursul cercetărilor, ieri noapte, în urma unor activităţi specifice, poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea celor patru suspecţi ca fiind S. Taner, de 33 de ani, din Constanţa, T. Sercin, de 26 de ani, din Medgidia, S. Emel, de 24 de ani, din localitatea Cobadin, judeţul Constanţa şi S. Cristina, de 26 de ani, din municipiul Galaţi. Pe baza probatoriului administrat până la acest moment, faţă de cele patru persoane, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei zile suspecţii au fost prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614