REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un tânăr a intrat în plin cu maşina în prietenii cu care băuse toată noaptea. Unul a murit, altul este în stare gravă la spital

Un tânăr a intrat în plin cu maşina în prietenii cu care băuse toată noaptea. Unul a murit, altul este în stare gravă la spital

Replica API 13 ianuarie 2018 | 15:17 326

Tragedie cumplită în Mehedinţi. Un tânăr de numai 19 ani şi-a ucis unul dintre prietenii cu care a băut toată noaptea şi pe un altul l-a rănit grav după ce a dat cu maşina peste ei. Acesta s-a urcat beat la volan şi se îndrepta către barul din sat.

Tânărul a băut cu cei doi colegi, acasă la unul dintre ei, informează România TV. Au plecat apoi la barul din sat, de unde şoferul vinovat a plecat la un prieten din alt sat. La întoarcere a vrut să se oprească din nou la bar, unde-şi lăsase ceilalţi prieteni. Doar că aceştia s-au pornit spre case pe jos. Şoferul nu i-a văzut şi a intrat în plin în ei.

"Cu niste colegi de clasa, a fost acolo si a baut un sprit, prima data au fost la bar, au venit acasa si pe urma au plecat si ei au plecat in sat, cand s-au intors s-au intersectat aici si au iesit de pe partea carosabila. E lovita rau masina, zici ca a dat in stalpi nu in oameni, pe al doilea baiat cred ca l-a luat pe parbriz, si peste celalat a trecut era varza, ce sa mai", a declarat un martor la tragedie.

"El fu baut mort, soferul, beat l-am vazut ca il tinea in brate acolo jos, el il mai tinea in brate sa nu sune la salvare. NU SUNATI CA MA OMOARA", a povestit un alt martor. Martorii mai spun că salvarea a ajuns târziu la locul tragediei.

"Eu am dat telefon dupa trei sferturi de ora, o ora jumatate l-am tinut in brate si plangea sufletul si era cald", a povestiti unul din cei prezenţi la nenoropcire. De frică să nu fie bătut de oameni, şoferul a plecat, însă s-a întors când au sosit poliţiştii.

Tânărul rănit a fost transportată la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uiop tu esti murphy!
0
0
Aceasta este intradevar justitie divina! Pacat ca nu au crapat toate hahalere implicate! Lumea ar fi fost un loc mult mai sigur si mai bun fara gunoaie de genul acesta!
1
0
Tigani,betivi si gunoaie sunteti voi!
3
1
popor de gunoaie
3
1
popor lingatori de moaste si boschetari
3
1
cred ca nu-i pentru prima data cand urca baut la volan! politia din zona ce urmarea ? trebuia sa i se infunde intr-o zi .
4
1
Popor de tigani si betivi
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614