REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un tânăr a mâncat bătaie într-un club din Mihai Viteazu din greşeală! Unul dintre agresori doar ce scăpase de arest!

Un tânăr a mâncat bătaie într-un club din Mihai Viteazu din greşeală! Unul dintre agresori doar ce scăpase de arest!

Replica API 5 iunie 2015 | 11:59 277

Implicaţi în jaful de la casa de amanet Concret Finance

Implicaţi în jaful de la casa de amanet Concret Finance

Un scandal monstru a izbucnit într-un club din Mihai Viteazu, un tânăr fiind snopit în bătaie. După ce a primit mai mulţi pumni în faţă, în timp ce era întrebat: „De ce te-ai luat de ea?”, victima a realizat că este vorba despre o confuzie. Agresorii s-au oprit şi au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, constatând că au „ciomăgit” o altă persoană. Şi-au cerut scuze şi totul s-a încheiat. După câteva zile, persoana vătămată s-a simţit rău şi a fost internată în spital, atunci fiind sesizată Poliţia. Menţionăm că ambii agresori sunt mai vechi „cunoştinţe” ale oamenilor legii.

Un ring de dans din Mihai Viteazu a devenit unul de box când mai multi tineri, veniţi la distracţie, şi-au umflat muşchii pentru a da bine în faţa unei fete ce era cu ei. Numai că la mijloc a fost vorba despre o încurcătură. Mai exact, în noaptea de 23 spre 24 mai anul curent, Alexandru Florin Radu şi Theodor Emilian Oraveţ au mers într-o discotecă din Mihai Viteazu întrucât îl cunoşteau pe patron. Distracţia s-a încins, moment în care un individ i-ar fi făcut avansuri unei fete care era cu ei. Aceasta a venit şi le-a spus, iar Alexandru şi Theodor au decis să-l „pedepsească” pe îndrăzneţ. Numai că, au luat la pumni o altă persoană. Au pus ochii pe un tânăr de 29 de ani, pe care l-au lovit de vreo patru ori în zona feţei. Acesta din urmă s-a enervat şi a încercat să riposteze. În acel moment a fost întrebat: „De ce te-ai luat de ea?”, victima dându-şi seama că este vorba despre o greşeală. A început să strige că nu a făcut nimic, că au greşit persoana. Agresorii s-au oprit şi au mers la patron, care le este amic, pentru a vedea imaginile surprinse de camerele de luat vederi. Acolo li s-a confirmat faptul că un alt bărbat îi făcea avansuri fetei. Aceştia i-au cerut scuze persoanei vătămate şi totul s-a încheiat. „Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că în noaptea de 23/24.05.2015, în jurul orelor 3.30, în timp ce se aflau în clubul Ecou Cris SRL din localitatea Mihai Viteazu, pe fondul unor neînţelegeri legate de faptul că persoana vătămată C. P. a interacţionat cu o fată din grupul celor doi inculpaţi, aceştia au scos-o afară din club, unde i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare necesită circa 8-9 zile de îngrijiri medicale, activitate prin care a fost tulburată ordinea şi liniştea publică”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. După câteva zile, tânărul de 29 de ani a început să se simtă tot mai rău, ajungând la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde a rămas internat. Reprezentanţii unităţii spitaliceşti, după cum prevede legea, au sesizat Poliţia, fiind declanşată o anchetă. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după care au fost prezentanţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Unul dintre agresori, implicat în jaful de la casa de ament Concret Finance

Menţionăm că Alexandru Florin Radu şi Theodor Emilian Oraveţ sunt mai vechi „cunoştinţe” ale oamenilor legii. Oraveţ a fost cercetat în mai multe dosare, alegându-se şi cu amenzi administrative, inclusiv în străinătate. Cât despre Alexandru Florin Radu, acesta doar ce scăpase de arestul la domiciliu, fiind pus sub control judiciar. Din câte se pare, el a participat la jaful de la casa de amanet Concret Finance, situată pe strada Soveja din municipiu. Mai exact, în noaptea de duminică spre luni (20 spre 21 aprilie 2014), mai mulţi indivizi au pătruns în sediul comercial, profitând de faptul că atât uşa din faţă cât şi cea din spate erau descuiate, iar în interior nu se vedea vreo urmă de angajat. Au ajuns fără probleme la seif, care nu era asigurat, şi s-au „servit” cu vreo două kilograme de aur şi o sumă importantă de bani. Când au început să facă gălăgie, din camera din spate şi-au făcut apariţia cele două angajate, care se pare că dormeau, una dintre ele fiind agresată. Ambele au fost ameninţate cu o şurubelniţă. Se pare că Radu ar fi cumpărat aurul, despre care știa că e furat, după care l-a valorificat. De asemenea, menţionăm că patronul este Walter Kauntz, cel care, în ianuarie 2013, a primit un bileţel prin care era atenţionat să nu urce în maşină, întrucât a fost amplasată o bombă. Până la urmă, s-a dovedit că alarma a fost falsă. Revenind la cazul casei de amanet, au urmat anchete de amploare iar, în iulie 2014, s-a lăsat cu percheziţii „cu surprize”, mai mulţi indivizi fiind arestaţi. Spunem cu surprize întrucât oamenii legii au descoperit că suspecţii erau implicaţi şi în alte fapte, precum că jefuiau prostituate. Extinzând cercetările, poliţiştii l-au depistat şi pe Alexandru Florin Radu, în august 2014, acesta fiind arestat. Cu timpul, în urma contestaţiilor, el a fost lăsat în arest la domiciliu şi apoi sub control judiciar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614