REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un tânăr a tras cu pistolul cu bile spre un polițist și un jandarm

Un tânăr a tras cu pistolul cu bile spre un polițist și un jandarm

Replica API 15 iunie 2019 | 00:00 316

Un tânăr de 28 de ani, din orașul Rovinari, este acuzat că a tras de două ori cu pistolul cu bile spre un polițist și un jandarm, sâmbătă, pe Drumul European 79, în localitatea Drăguțești, după ce oamenii legii i-au cerut șoferului să se legitimeze, conform Mediafax.

Tânărul care a tras cu un pistol cu bile spre polițist și jandarm a fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Potrivit prim-procurorului Camelia Caragea, bărbatul de 28 de ani este acuzat că, sâmbătă dimineața, în jurul orei 04.00, ar fi făcut uz de un pistol cu bile, în localitatea Drăguțești.

„Au fost sesizați polițiștii de către o persoană că, pe Drumul European de la Drăguțești, există o persoană care vomita în mijlocul drumului și care s-a urcat într-o mașină. Urmare a apelului, un polițist și un jandarm s-au deplasat în acel loc, persoanei respective i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat și s-a adresat amenințător față de ei și a scos un pistol. Nu și-au dat seama nici polițistul, nici jandarmul că este un pistol cu bile, au fugit, a tras în ei, nu i-a nimerit, prima impresie a fost că este o armă de foc. Deși au scos armele, nu au tras. Când și-au dat seama că este un pistol cu bile, l-au imobilizat și nu li s-au produs leziuni traumatice, nu au fost loviți”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Oamenii legii fac pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și urmează să dispună măsura reținerii tânărului, întrucât fapta prezintă pericol, în opinia procurorului.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rup capul pulii la ce tzeava va fac adevarat va zic
0
3
Politistii cu stiinta de carte si uzul de arma i-au scos la pensie ca stiau prea multe si erau indezirabili,acum sunt agentii tineri cu o singura tresa pe umar vai mama lor.Daca intrepta si un pistol de apa spre mine cernea ma-sa faina cu starvul lui!
3
0
ce-i drept si creierul tau putea fi adevarat iar neuronii tai nu se mai terminau asa repede
1
1
Haha excelenta ideea sa alegem seful de post si sa avem arme DAR VAI ce-s cu dislikeurile astea? Acum nu mai vreti ca in America? De ce ma? Uite de ex eu nu vreau Pistol Mitraliera Model 68, ma multumesc cu un revolveras mic si dragutel de 6 focuri - nici nu-mi trebuie mai mult!
0
3
La asa ministru de interne asa legi ptr politisti ---pistolul putea fi adevarat si se termina prost !---faptul ca soferul voma inseamna ca era baut
3
2
In SUA iti alegi seriful si ai drept de port arma in unel state pana in calibrul 12.7mm -.50, indiferent ca e automata sau nu si indiferent de numarul de cartuse din incarcator ! Vreau si eu asa in Romania iar politistii sa aiba dreptul sa traga in plin! Ce ziceti militienilor va bagati? Hai sa va vedem care pe care! WILD WILD WEST si GUNFIGHT AT O.K. CORRAL!
2
5
Daca venea asta cu pistolul in august anul trecut cand jandarmii cu banda lipita peste elementele de identificare,snopeau oamenii?Oare tot asa de repede ati fi vrut sa fie facut ciur?
2
3
Proasta legea,politistii cred ca nu trag pentru ca legea e confuza sau sunt slab pregatiti! Cert ca individul trebuia facut ciur si politistii premiati daca eram o tara normala!
8
1
Eram sarcastic
0
5
In SUA, daca schitezi cel mai mic gest de amenintare la adresa politistului risti sa fii impuscat pe loc cu vreo 5-6 gloante. Tanarul cu tupeu sa se considere foarte norocos ca traieste in Romania.
12
1
asa il ajuti tu cerandu-i actele cand ala vomita? Foarte bine a facut tanarul ca tras in borfasii cu uniforma! Cine e e omunistoida care a sunat la 112 ptr unu care bora pe drum?
1
15
Omul s-a speriat. Sa vina un politist si un jandarm la 4 dimineta adica na, noaptea, ca hotii, sa iti ceara actele? Era bolnav confuz cine stie.
2
11
Borfasii astia ar trebui impuscati de politie pe loc, fara avertismente si alre chestii
17
1
Ala e votant psd asistat social sta pe freaca menta
5
6
Sa mergi sa-l ajuti si el sa scoata pistolul la tine. Vai capul nostru in ce hal am ajuns.
15
1
Daca eram in alte tari il impuscau ... pacat ca nu au tras !!!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367