REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un tânăr care şi-a asmuţit câinele să omoare un alt câine, cercetat penal

Un tânăr care şi-a asmuţit câinele să omoare un alt câine, cercetat penal

Replica API 7 iunie 2020 | 19:32 1210

Un tânăr din localitatea argeşeană Bughea de Jos, care s-a filmat când şi-a asmuţit câinele să omoare un alt câine, este cercetat penal, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, scrie Agerpres.

Precizările au fost făcute după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre acest caz de violenţă împotriva animalelor.

"Din verificările efectuate de poliţişti până în prezent a rezultat că protagonistul filmării, un tânăr de 22 de ani din comuna Bughea de Jos, s-ar fi filmat singur, posibil în cursul lunii ianuarie 2020, în timp ce asmuţea un câine pe care îl deţinea asupra unui alt câine, inert, care era prins într-un laţ. Fapta a fost sesizată în cursul lunii martie 2020, pe parcursul stării de urgenţă, de către proprietarul celuilalt câine care apare în filmare", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, în dosar se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, faptă prevăzută de Legea 205/2004 privind protecţia animalelor.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că suspectul nu mai deţine câinele din filmare, pe care l-ar fi înstrăinat anterior momentului la care poliţiştii au fost sesizaţi.

"De asemenea, de la momentul sesizării până în prezent, precum şi anterior momentului la care a fost formulată plângerea, nu au mai existat sesizări cu privire la alte fapte de asemenea natură care să îl privească pe tânărul în cauză. Astfel de fapte sunt verificate cu atenţie, iar aspectele rămân în atenţia poliţiştilor şi sunt avute în vedere şi în cadrul activităţilor pe care le desfăşoară ulterior", precizează IPJ Argeş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Belarus singura tara europeana care mai are pedeapsa capitala pentru criminali. Respect. Ar trebui introdusa peste tot in lume si violatorii castrati.
0
0
Structura psihica a individului este grav avariata. Asta cu siguranta e in stare sa ucida cu aceeasi placere un om. Nu e de gluma,avem foarte multi din astia care isi formeaza caracterul criminogen inca din copilarie,ajutati fiind de mediul de acasa in primul rand,apoi de anturajul bolnav. Cum societatea promoveaza tot felul de scursuri ca exemple de urmat,e de inteles ca astia cu mintile sucite chiar cred ca sunt ,,cool'' si ca se pot compara cu vedetele promovate in media si cu unii din institutiile statului,cei abuzivi.Avem societatea decazuta,inca suntem un popor ostil propriei existente.
0
0
Fututi mortii matii de kkt cu ochi,daca as pune mina pe tine....
0
0
Din pacate degradarea populatiei care locuieste pe aceste meleaguri este continua si periculoasa. Astfel de specimene fac la fel si cu oamenii mai apoi. Iar daca ajung sa conduca oameni ii exploateaza ca pe niste sclavi pana pleaca sau isi iau campii. Sau chiar ii omoara.
9
0
De ce aceste specimene mai sunt in libertate? De ce nu se infiinteaza politia animalelor care sa puna la punct asemenea descreierati lipsiti de inima si de orice sentiment de compasiune. Mi-ar placea sa stiu ce masuri s-au luat impotriva acestei bestii care se numeste,, om". Pedeapsa cu inchisoarea este
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369