REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un tânăr condamnat în mai multe dosare are de primit MII de EURO! Ce a declarat despre ultima sa faptă

Un tânăr condamnat în mai multe dosare are de primit MII de EURO! Ce a declarat despre ultima sa faptă

Replica API 20 octombrie 2018 | 10:43 206

A trecut printr-o tragedie, refuză reintegrarea în societate

A trecut printr-o tragedie, refuză reintegrarea în societate

George a primit măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 2 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa, pentru tentativă de furt, dar decizia încă nu e definitivă. El a mai fost condamnat în trecut pentru conducere fără permis (era minor) și cercetat pentru că a încercat să fure dintr-o mașină. Însă, de precizat este că are de primit mii de euro întrucât s-a constituit parte civilă într-un dosar legat de un teribil accident rutier, în urma căruia mai multe persoane au murit. Era doar un copil pe atunci, rămânând în grija unei rude.

Amintim faptul că, în data de 5.06.2016, în jurul orei 01.00, tânărul, care avea atunci 17 ani, a pătruns, prin spargerea geamului ușii de acces, în scara unui bloc din zona Billa din Constanța, de unde a încercat să sustragă, prin tăierea lanțului de securizare cu un clește tip Gură de Lup, una dintre cele două biciclete, ce se afla legată de balustradă, pe casa scării, la etajul 4.

În momentul când ușa unui apartament s-a deschis, a fugit. A pătruns într-o altă scară a blocului vecin și a încercat același lucru, fiind prins de vecinii de la parter. Când a fost prins, oamenii legii au descoperit că susupectul avea la el o sacoșă în care se afla cleștele.

El a declarat că, în data de 4.06.2016 a cumpărat cleștele tip „gură de lup” din piața Brick, cu suma de 40 lei, deoarece intenționa să sustragă o bicicletă și trebuia să taie sistemul antifurt, după care l-a ascuns în fața blocului. A fost cercetat și trimis în judecată pentru tentativă de furt.

De menționat este faptul că el a mai executat o pedeapsă educativă a asistării zilnice, decizie ce a fost luată de magistrați în 2017. Este vorba despre faptul că, la 25.11.2016, în jurul orei 22.15, inculpatul a pătruns, prin îndoirea ramei portierei stânga faţă, în interiorul autoturismului marca Daewoo Matiz, aparţinând persoanei vătămate T.R., autoturism ce se afla parcat pe strada Arcului din municipiul Constanţa, în spatele blocului D, de unde a sustras un stick de memorie, cauzând un prejudiciu în valoare de 200 de lei.

Totodată, a fost prins și la volan fără permis de conducere și sub influența alcoolului, pe 8.05.2017, magistrații aplicându-i măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa.

A rămas în grija unei rude în urma unei TERIBILE TRAGEDII!

Judecătorii au constatat că tânărul refuză integrarea în societate. Menționăm că la finele anului 2008, pe când avea în jur de 9 ani, George a rămas în grija unei rude, care acum îi este tutore, și asta pentru că persoanele care aveau grijă de el au decedat într-un teribil accident rutier. Totul s-a petrecut în Agigea, la sfârșitul anului 2008, când, pe fondul carosabilului acoperit cu polei, un autobuz a intrat în coliziune cu un autoturism marca Matiz.

Persoanele din autoturism au murit, între care se aflau și G.e şi A. A urmat un lung proces de judecată, în cele din urmă șoferul autobuzului fiind condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

În dosar s-au constituit mai multe persoane civile, între care și George. ”Obligă pe inculpatul Aliasan S., în solidar cu partea responsabilă civilmente SC Groupama Asigurări S.A. Bucureşti, la plata, către fiecare din părţile civile George... şi M.C., a sumei de câte 66.667 euro, echivalentul în lei la data plăţii, cu titlu de daune morale”, potrivit minutei judecătorești.

Decizia a rămas definitivă pe 22.06.2016. Apoi, pe 25.05.2016, judecătorii au decis: ” Admite cererea formulată de executorul judecătoresc, privind pe creditorii D. S., D. L., George, M.C. şi D. M. şi pe debitoarea SC Groupama Asigurari S.A Încuviinţează executarea silită efectuată în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentinţă civilă nr. 1313/11.11.2015, pronunţată de Judecătoria Constanţa, modificată în parte prin Decizia Penală nr.569/P/13.05.2016 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa, în oricare dintre modalităţile prevăzute de lege, pentru obligaţiile de plată a sumelor de bani menţionate în cuprinsul titlului executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare aferente”, potrivit minutei judecătorești.

LILIANA CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218