REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un tânăr de 29 de ani a căzut în gol de la etajul 4: accident sau suicid?

Un tânăr de 29 de ani a căzut în gol de la etajul 4: accident sau suicid?

Replica API 3 iunie 2015 | 12:12 193

Un tânăr de 29 de ani, Valentin M., a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de la etajul 4, de la fereastra locuinţei sale. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, starea lui de sănătate fiind una delicată. Însă, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Există două posibilităţi: acesta fie s-a aruncat de la etaj, fie a căzut în mod accidental.

Poliţiştii constănţeni au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă nefericitul eveniment petrecut în noaptea de 2 spre 3 iunie, în cartierul Tomis II din municipiu, este un accident sau tentativă de suicid. Mai exact, în jurul orei 1.30, poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 29 de ani a căzut de la înălţime, de la fereastra locuinţei situate la etajul 4 al unui bloc de pe strada Mircea cel Bătrân, unde locuia cu familia, fiind transportat la spital, în stare gravă. Familia acestuia a aflat despre cele întâmplate după ce oamenii legii au bătut la uşă, anunţând-o despre tragedie. Fiind miezul nopţii, membrii familiei dormeau şi nu au auzit bubuitura, singurul martor fiind un vecin. Potrivit apropiaţiilor tânărului, se pare că acesta nu avea probleme, nici datorii, iar în respectiva seară a stat liniştit la computer. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. Cât despre posibilitatea unui accident, şi aici sunt semne de întrebare întrucât mai multe piese de mobilier erau mutate din loc, pentru a elibera spaţiul din dreptul ferestrei. Valentin a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în cursul zilei de miercuri, 3 iunie. Vecinii nu au putut da prea multe detalii, ei menţionând că familia este una mai puţin comunicativă, la fel şi tânărul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218