REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un tânăr dependent de droguri din Constanța își terorizează bunicii! Au cerut protecție!

Un tânăr dependent de droguri din Constanța își terorizează bunicii! Au cerut protecție!

Replica API 14 octombrie 2019 | 16:17 372

Dependenții de droguri, din cauza viciilor nu mai conștientizează erorile pe care le comit și amploarea reacțiilor la cele mai mici neajunsuri pe care cred că le au sau la problemele cu care se confruntă, așa că ajung să învinovățească pe cei din jurul lor pentru ceea ce li se întâmplă. Din păcate, sunt situații când dependenții ajung să-și agreseze fizic sau psihic apropiații atunci când nu primesc bani sau ceea ce doresc pentru a se simți bine. Acesta este și cazul unui tânăr din Constanța, recent externat din spital. A primit interdicția de a se mai apropia de bunicii paterni și de tatăl său după ce le-a indus acestora o temere continuă și frică pentru viața lor.

Bunicii au deschis acțiunea în instanță, solicitând evacuarea nepotului din locuința comună și interdicția de a se apropia de ei 6 luni. Aceștia spun că nepotul lor pe care l-au crescut are un comportament violent, vorbește vulgar, le adresează injurii, i-a amenințat cu sabia. Deși actele de agresiune sunt verbale, nepotul nefiind violent fizic, bătrânii se tem pentru viața lor. În afară de injurii și îmbrânceli, dependentul de droguri sparge lucruri în casă și dă cu pumnul în pereți și își acuză bunicii de furt atunci când nu-și găsește lucrurile personale.

Tânărul a fost internat la Palazu Mare o perioadă de timp pentru consum de substanțe halucinogene, fiind externat recent. A fost dat afară de la ultimul loc de muncă, iar bunicii materni nu-l primesc să locuiască cu ei, inducându-le, de asemenea, aceeași temere din cauza comportamentului. În apărarea sa, nepotul spune că are acest comportament din pricina bunicilor care l-ar fi agresat fizic în copilărie. A încercat să plece la bunicii materni, dar și acolo a fost discriminat. Magistrații au emis vineri, 11 octombrie, ordin de protecție petru 2 luni și au dispus evacuarea temporară din locuință.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu exista in RRomania nicio institutie cu adevarat care sa.i ajute. suntem condamnati sa traim cu ei printre noi.
3
0
caca botul
3
2
Florin Buruiana, Raducanu
4
0
Atunci cand sa permis comertu cu ETNOBOTANICE . Trebuiea sa se gandeasca ca se va ajunge aici si ca foarte multi tineri se vor distruge . Astazi autoritatile sunt indiferente . De ce spun ca sunt indiferente . Pentru ca sunt cateva locatii unde de luni de zile se vand etnobotanice si nimeni nu ii deranjeaza pe cei care vand . Pe Cantemir pe Sarmisegetuza pe Mirccea . Cel putin in aceste locuri se vand etnobotanice si vad ca nu sunt deranjati . Dupa mintea unor IDIOTI , victemele sunt vinovate nu cei care le vand moartea la plic .
8
2
Faceti ma si voi cum au facut germani cu drogati si golani lor tineri care isi chinuiau parinti,daca aia i-au trimis in Romania la disciplinare prin munca,gasiti si voi o tara unde este la fel sau mai rau decat in Romania si trimeteti acolo la disciplinare pe specimenele astea.
13
1
trebue tinut in cuscaca cateva luni bune ,cu apa si paine uscata
7
1
Un nemernic pe pamant. La ghilotina cu el.
9
1
cretinoid nenorocit
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369