REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un tânăr din Mangalia a condus drogat și a pierdut controlul direcției de mers!

Un tânăr din Mangalia a condus drogat și a pierdut controlul direcției de mers!

Replica API 19 septembrie 2017 | 13:31 455

Un tânăr din Mangalia s-a ales cu dosar penal după ce a condus în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un șanț. Mai exact, la data de 18.09.2017, orele 15.52, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurale Mangalia l-au depistat pe David Mihai C., în vârstă de 19 ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța, către Mangalia, fiind sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv. Ajungând în zona localității 23 August a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un șanț, fără a fi rănit. La sosirea oamenilor legii, a recunoscut că ”a fumat”. În cauză a fost întocmit dosar penal.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si in ct sunt drogati pe strazi mai ales in mamaia vara drog pe strazi la greu faceti ceva care e prins drogat la volan suspendat pwrmis definitiv
2
0
Bravo, tot conentatorii sa aiba bun simt.Beizadeaua, care la 19 ani conduce sub influienta euforica a unor substante interzise este educat si cu bun simt, sa intelegem! Sa zica mersi ca a scapat cu viata, iar pentru restul sa raspunda .
2
0
Aveti bunul simt macar sa nu mai comentati daca nu stit detalii . Doar nu l au pus parintii lui sa se urce la volan in acea stare . Am fost martora la acel accident chiar in masina si va rog vedeti va de copii vostri sa nu se mai ajunga aici .
0
1
In orice oras, politia, cunoaste in mare parte cuburile in care se comercializeaza droguri.Mai ales in Mangalia, acesta fiind un oras mic.Dar nu fac nimic, deoarece legea este facuta in favoarea infractorilor.Politistul ii aresteaza si judecatorul le da drumul, ca de...el de unde mai mananca ? Asta-i Romania noastea, condusa de PSD !
2
0
Astia din Mangalia se drogheaza continuu si Politia nu face nimic. E un chiosc pe Muncitorului unde stau si se aduna in fiecare seara. Se drogheaza si nimeni nu face nimic. Cred ca este vre-un dealer local prin imprejurimi.
8
0
Cum crezi tu ca un parinte ar tolera,accepta sau permite ca si copilul lui sa se drogheze in primul rand iar apoi sa se urce la volan...clar nu stiau de problema...
8
6
Cine sunt inconstientii de parinti care au permis unui tinerel fara minte sa conduca o masina drogat. Adevarata problema e ca se putea intampla ceva grav altor persoane, nu soferului.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614