REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un tânăr din Mangalia a fost găsit spânzurat de creanga unui copac. "Cred că îmi ajunge... Te-am iubit sufletul meu!", ultimele mesaje postate pe Facebook

Un tânăr din Mangalia a fost găsit spânzurat de creanga unui copac. "Cred că îmi ajunge... Te-am iubit sufletul meu!", ultimele mesaje postate pe Facebook

Replica API 24 mai 2015 | 14:28 2473

Clipe de coşmar, în această dimineaţă, la Mangalia! Mihai, un tânăr de 26 de ani, a fost găsit spânzurat de creanga unui copac. Un trecător l-a găsit atârnat de un fular și a sunat imediat la 112. Din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva.

Oamenii legii au decanşat o anchetă în acest caz. Ei nu exclud varianta unei sinucideri din dragoste pentru că în unul dintre buzunare au găsit fotografia unei tinere.

Ultimele mesaje postate pe Facebook întăresc varianta că tânărul s-ar fi sinucid din cauza unei decepţii în dragoste. "Te-am iubit sufletul meu!!!", este mesajul postat în această dimineaţă, însoţit de fotografia iubitei. Din ultima postare reiese faptul că tânărul trecea printr-o perioadă nefastă: "Cred că îmi ajunge...". Apropiaţii acestuia au rămas şocaţi: "Băiatule, cum să faci aşa ceva? Erai tânăr... aveai toată viaţa înainte! Eu la vârsta ta le învârteam (făcând referire la fete -n.r.) pe degete! Păcat, că l-am cunoscut... şi vă zic sincer că era un băiat muncitor, sufletist şi de treabă! Acum nu cred că trebuie să aruncaţi cu pietre nici în el, nici în fată, nu cred că ea a vrut să se întâmple asta", "Odihneşte-te în pace, MIHAI!!!", "Odihneşte-te în pace. Păcat... Nu merita iubirea ta", "Mult prea devreme... :-( Sincere condoleanţe familiei!" Înainte de tragedie, Mihai a ascultat melodia "Alături de îngeri", cântată de 3 Sud Est. "Acum ești aproape de îngeri, păcat. Erai tânăr. Aveai toată viaţa înainte", a scris un prieten pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218