REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un tânăr din Mangalia locuia într-o tabără în Franța, cu persoane de etnie romă: CĂUTAT INTERNAȚIONAL

Un tânăr din Mangalia locuia într-o tabără în Franța, cu persoane de etnie romă: CĂUTAT INTERNAȚIONAL

Replica API 21 decembrie 2017 | 00:00 250

Furt calificat

Furt calificat

foto cu rol ilustrativ

Un tânăr din Mangalia, de etnie romă, se stabilise în Franța, locuind cu mai multe persoane într-o așa-zisă tabără de la periferia unei localități. Potrivit organelor judiciare, individul a comis mai multe furturi, atât în Franța cât și în Belgia, începând din vara anului 2015, fiind dat în urmărire internațională. Astfel, poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța l-au depistat pe 19 decembrie. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța, la data de 19 decembrie a.c., au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Mangalia, Leonard Iulian Stan, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile belgiene. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat, fapte comise în Belgia și Franța. Potrivit informațiilor noastre, el locuia într-o tabără situată la periferie, alături de mai multe persoane de etnie romă. Însă, după ce a intrat în atenția oamenilor legii, a fugit în România. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. La data de 20 decembrie a.c., a fost prezentat Curții de Apel Constanța în vederea confirmării mandatului internațional de arestare și predarea acestuia către autoritățile belgiene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TEPES, " e romi", asa a zis tatal lor, mortaciunea de iliescu....stie el de ce....
0
0
Sunt ciori, ca doar n-or fi lebede!
3
0
nu sant tigani, sant cetateni romani de etnie roma
1
2
Aschia nu sare departe de trunchi! Asa tata asa fiu!
1
0
Mai terminati cu denumirea de rom, se numesc tigani in toate statele din lume si tigani s-au numit in toate perioadele istorice.
16
0
De unde scoti tanti cuvintele astea ? Tigan - persoana bronzata tot timpul anului. Simplu
16
0
etnie tiganeasca. tgani! asa se numesc jegurile astea antisociale si handicapate mintal!!! moarte tiganilor !!!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367