REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un tânăr din Valu lui Traian le-a întrecut pe toate! A condus BEAT şi fără PERMIS până a băgat doi oameni în spital! A mai şi FUGIT...

Un tânăr din Valu lui Traian le-a întrecut pe toate! A condus BEAT şi fără PERMIS până a băgat doi oameni în spital! A mai şi FUGIT...

Replica API 30 mai 2018 | 00:00 359

Condamnări pe bandă rulantă

Condamnări pe bandă rulantă

Andrei Gheorghe Bahri are 24 de ani, este din Valu lui Traian și s-a încăpățânat să primească o pedeapsă cu executare. Cel puțin asta rezultă din faptele sale, având în vedere că a tot continuat să conducă fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, chiar dacă fusese condamnat de două ori cu suspendare. Ultima oară a și lovit două persoane pe trecerea pentru pietoni, iar acum magistrații i-au aplicat o pedeapsă cu executare. Decizia nu este definitivă.

Potrivit procurorilor, la data de 20.08.2017, ora 22.20, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi fară a poseda permis de conducere, Andrei Gheorghe Bahri a condus autoturismul marca Lancia Lybra, pe bulevardul Mamaia din Staţiunea Mamaia, pe banda 2, dinspre Constanta către Năvodari, şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul hotelului Astoria, a surprins şi accidentat uşor pe D.A. şi T.C., care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior în zona Pescărie Năvodari de către un poliţist local din cadrul Politiei locale Năvodari. Persoana vătămată D.A. a necesitat pentru vindecare un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale, pe când T.C. un număr de 20-25 zile de îngrijiri medicale. Cercetările au continuat, iar pe 6.09.2017 a fost trimis în judecată. Menționăm că el nu s-a aflat la prima abatere.

Spre exemplu, pe 12.01.2016, Judecătoria Medgidia l-a condamnat la 1 an cu suspendare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Și tot nu s-a potolit, astfel că, pe 23.11.2016, era iar trimis în judecată, tot pentru că a condus fără permis, la Judecătoria Constanța. Și de această dată a primit o pedeapsă cu suspendare, fiind vorba de 1 an și 4 luni. I s-au impus să respecte mai multe măsuri, dar nici doi bani nu a dat.

A consumat băuturi alcoolice și s-a urcat la volan, chiar dacă știa forte clar ce i s-a adus la cunoștință, în instanță: ”Pune în vedere inculpatului că, în cazul săvârșirii unei noi infracțiuni în cursul termenului de încercare, precum şi în cazul nerespectării măsurilor de supraveghere și obligațiilor impuse, se vor aplica dispozițiile art. 96 C. pen., privind revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere”. Pe 4.05.2018, magistrații s-au pronunțat și în noul dosar. După ce i-au fost contopite pedepsele, a rezultat cea de 2 ni și 7 luni, care se va executa în regim de detenție. Decizia nu este definitivă și a fost atacată cu apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
1
0
in valu lui traian numitul scriosteanu stelian face evaziune in continuare desi are dosar de cercetare penala ,nu se mai poate domnule in orice magazin se da bon de casa ,si acest individ eludeaza statul roman de zeci de milioane de lei vechi pe 24 de ore cara ca disperatul in comune limitrofe inclusiv constanta zeci de tone de deseuri de fag basca iarna da lovitura cu cocs de midia ,urmaritil pe acest dobitoc ca ai place sa mearga pe muchie de cutit face pe prostul este genul de om cameleon
5
0
futuva neama de jigodii ordinare ,de libidinosi spurcati si de scursuri ale oamenilor,impreuna cu parlamentari si cu legile mortilor mamii voastre de cacat.cum pula mea a fost de 2 ori cu supendare in mortii mati de procuror! suspendare se da odata dupa care executare!! decizia nedefinitiva a fost atacata cu apel!! baaaaahhhh mortii neamului in gura sa va fut ca va calcam cu masina pe toti ciorile dracului dar ma condamna legea daca se poate numii,lege in jegu asta de tara! mie scarba de voi.scuze oamenilor reali pentru obscenitati,dar pur si simplu te scoate din toate alea cretinii astia!
3
1
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
0
1
mare tiganie in valu ,la iesire din valu pe dreata se afla o pensiune ,daca se poate numi asa cu muzica ambientale drujba care taie lemne peste drum chiar in fata pensiunei ,va dati seama sa faci o nunta botez si sa vezi mormane de lemne in fata pensiunii si tot odata in acelasi tim urla drujba ,alo primara mutati in zona industriala depozite de lemne arata si urat pacat de comuna ati facut frumos pana acuma
7
1
Asta barbat perseverent!
5
0
Deci se poate ! Pacat ca cei din Primaria Navodari se tem ca dracu de tamaie sa angajeze fosti politisti la Locala Primariei ! Fostii, care la 47-50 de ani sunt profesionisti , nu pot fi tinuti in frau ! Se cauta cumnati de lideri de partid care se incalta cu fesul si au porecle de legume sau fosti caralii care sa mai puna o vorba buna pt fostul primare care mai are de absolvit cateva stagii la Poarta ! Chiar si la resurse umane sunt preferate neveste de caralii !
8
0
Dati-i poza tampitului.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614