REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Un tânăr drogat, ignorat de trecători. VIDEO!

Un tânăr drogat, ignorat de trecători. VIDEO!

Replica API 13 iulie 2020 | 00:20 12349

Fenomenul ZOMBIE!

Fenomenul ZOMBIE!

Constanța nu a scăpat de fenomenul Zombie! Fenomenul „Zombie” a luat amploare în Constanța în urmă cu ceva timp: aproape zi de zi, tineri care păreau să nu mai știe de ei zăceau aproape inconștienți pe la intrări în blocuri, pe trotuare sau prin parcuri. Dovada că fenomenul Zombie - aşa cum sunt denumiţi cei care consumă etnobotanice - continuă să facă victime în rândul tinerilor, o avem şi din cursul zilei de duminică, 12 iulie 2020. Un tânăr vizibil sub efectul substanțelor psihotrope, se sprijinea de un copac pe bulevardul Tomis, tremurând necontrolat.

Tânărul a fost ignorat de trecători

Şocant este că foarte mulţi trecători îşi vedeau de drum, ignorând tânărul în cauză. Alţii, se uitau curioşi, dar nici unul nu a sunat la Ambulanţă. E drept, magazinele de vise au fost închise în urmă cu ani buni, dar metode prin care acești tineri să procure substanțele dorite sunt destule și la îndemână, după cum se poate constata, pe străzi.

Specialiștii antidrog amintesc faptul că ANA, prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din România, acordă servicii de asistenţă integrată (medicale, psihologice şi sociale) persoanelor consumatoare de droguri şi aparţinătorilor acestora. Serviciile sunt de tip ambulatoriu, gratuite şi confidenţiale. Sediul CPECA Constanţa este situat în mun. Constanţa, Aleea Mimozelor, nr.4, tel./fax. 0241.555.105, email: cpeca.constanta@ana.gov.ro. Mai multe informaţii se regăsesc şi pe site-ul infodrog.ro.

VIDEO:

Citește și:

'Mi-am PIERDUT locul de muncă din cauza DROGURILOR, aveam un STATUT în societate'. VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care-i problema daca a fost ignorat de trecatori? Ba din contra trebuia ca fiecare trecator sa-i traga cate un sut in cur poate asa ii ieseau tampeniile din cap idiotului!
0
1
Dar de unde stiti ca era drogat? Eu cam asa zac cand beau vodka si sting cu bere,ia ti verificat sangele si avea droguri in el? Numai judecati la rece totul,eu saptamana trecuta eram mort de beat si vin 2 pensionari la mine sa imi zica ca drogurile nu sunt bune...
3
0
Singura grija a GRANICERILOR, este sa plece acasa cu o "saramura de peste"!! De aceea toate reportajele facute despre ei,sunt despre cum au prins la braconat cine stie ce amarit,care indrazneste sa si insuseasca din Pestomul vindut de Valentin Buksz,PSDului reprezentat de Alexandru Bittner..
3
0
selectia naturala isi face treaba...
1
0
Dupa mintea ta Stoiane, ce ar fi trebuit sa faca trecatorii? Tu ai trecut pe langa drogat? Ce ai facut? In cazul in care nu ai trecut, de unde stii ce au facut trecatorii? Stoiane, ai un IQ de pui de gaina!
5
1
Daca avem droguri in piata inseamna ca politia de frontiera nu-si face treaba la intrarea in tara iar celelalte politii nu-si fac treaba pentru prinderea dealerilor.Probabil au cota parte altfel nu se explica caci doar au sevicii de filaj iar cetatenii au indicat locurile unde se vand.Deci nu se vrea punct.Iar drogalaul nu are sevici sa plateasca CAS pentru pensia mea sincer nu ma intereseaza soarta lui!
5
2
Da acolo sa crape,anul trecut cand i-am criticat pe drogalai,tot ei au sarit cu gura mare nu unul ci mai multi care spuneau:"ce pwla mea vreti voi ma saracilor?,ce ma-am drogat cu bani vostri?voi vedetiva de violatori,curvele,hoti si criminali care sunt printre voi astia care nu va drogati",practic aceleasi cuvinte pe care le folosesc si homosexuali cand sunt criticati de oameni normali.
9
2
Chiar nu inteleg tonul acestui articol. Ce pierde societatea in cazul in care indianul Gingie Vanata se relocheaza pe vesnicele plaiuri ale vanatoarei?
7
2
dupa ce isi revine ,retardul drogat sa fie pus la munca opt ore, sa care saci cu ciment pana la etajul patru si sa vedem daca tot asa tremura dupa aceea.
13
4
Statul prn organismele ei de ordine nu face nimic in problema drogurilor ----Ori nu stiu ori nu au forta
3
2
sa ii sufle in cur pana ii ies drogurile inapoi pe nas ?
20
2
Sunt vinovati aia care cumpara. Daca stiu ca nu e bine sa consume de ce cumpara? Daca n-ar cumpara nimeni nici nu ar mai fi oferta.
15
2
Trecatorii au trecut la fel de nepasatori la fel ca acela care a filmat. In loc sa va trimita voua filmarea nu era mai indicat sa sune la ambulanta!? Tara de idioti!
11
9
O cioara care a luat speis
13
3
SOCANT ESTE CA AUTORITATILE NU FAC NIMIC PENTRU A OPRI ACEST FENOMEN . SE VAND ETNOBOTANICE IN ATAT DE MULTE LOCURI INCAT FOARTE CURAND NU VA FII FAMILIE IN CARE SA NU FIE UN CONSUMATOR . PARE DE RAS CE SPUN DAR SE VA INTAMPLA . CEI CARE AR FII TREBUIT SA PUNA STOP ACESTUI FLAGEL , PENTRU CA ALTFEL NU POT SA-L NUMESC . PRIND DOAR VICTIMELE ACESTOR VANZATORI DE MOARTE LA PLIC . SEFII POLITIE SE TOT SCHIMBA DAR REZULTATE NIMIC . BINE CA AU SALARII BABANE SI IN REST NIMIC . PE STRADA SARMISEGETUZA ESTE UNU CARE VINDE ETNOBOTANICE LA GREU . CA UN PONT , ARE IN CURTE UN CAINE DE TALIE MARE .
16
5
da ma, ca doctorii n-au ce face se bat de musca. trebuia ajutat cu o bata in freza sa se trezeasca
19
3
Era si multa lume pe strada. Da' ala de-a filmat, l-a ajutat dupa ce l-a filmat, sau si-a vazut de treaba?
17
4
EBA a ajutat la deschiderea magazinelor de vise
15
0
atatia trecatori imbulzindu-se pe trotuarele alea, n-am mai vazut.
14
2
Corect, Coteanu. Numai de problemele unor ciudati cu aptitudini suicidare nu aveam chef si timp.
15
3
Doar de grija astora nu mai puteam!
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369