REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un tânăr român a dispărut după ce s-ar fi pierdut în Germania

Un tânăr român a dispărut după ce s-ar fi pierdut în Germania

A.F. 4 iunie 2023 | 23:58 1649

Pal Petru Marian, în vârstă de 25 de ani, a dispărut de miercuri şi este căutat acum de familia sa. Sora sa a lansat un apel pe Facebook pentru a-l găsi.

Un tanar roman a disparut dupa ce s-ar fi pierdut in GermaniaPetru Marian Pal

Petru Marian Pal a plecat din România joi, 1 iunie, la bordul unui microbuz. Petru, care lucrează în Franța, venise în România pentru două săptămâni și tocmai își schimbase buletinul. Pe teritoriul Germaniei șoferul l-a înștiințat că va trebui să schimbe microbuzul cu un altul, care îl va duce mai departe.

Tânărul a fost lăsat într-o zonă de popas, dar când celălalt microbuz a sosit la locul respectiv Petru nu mai era acolo. De atunci, nu se mai știe nimic de el, notează jurnalemigrant.com

În speranța că Petru va fi găsit familia a lansat un apel şi pe Facebook. 

Un tanar roman a disparut dupa ce s-ar fi pierdut in Germania

„Fratele meu, Pal Petru Marian a dispărut de miercuri. Trebuia să ajungă spre Franța și s-a pierdut în Germania, după spusele șoferului.  El trebuia să facă schimb cu o altă mașină care urma să îl ducă la destinație și, timp de o oră, așteptând următoarea mașină, șoferul spune că nu l-a mai găsit.

Rog pe toți care l-au văzut sau știu ceva despre el să mă contacteze. Las o poză cu el și ultimul loc unde a fost văzut din spusele șoferului. Rog pe toți care l-au văzut sau știu ceva despre el să mă contacteze las o poză cu el și ultimul loc unde a fost văzut din spusele șoferului. Mulțumesc frumos“, este mesajul surorii lui Petru, Ana Maria, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta a iesit in viata lui din sat? Trebuia sa o ia treptat, sa se antreneze prin Constanta apoi sa mearga sa se piarda in Germania
4
1
Trebuie să fii prea p***t ,ca să te pierzi în Germania.. Dacă te pierzi acolo,stai acasă dobitocule că este vai de capul tău,prostanacule
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614